REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0
Forum › Bemowo

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

# Zbigniew R.

15.05.2026 08:07

Parę sprostowań. Nie wiem jak ogrodzenie ma "zwiększyć funkcjonalność" boiska, nie znam się na tym, ale brzmi jak bełkot. Zgodzę się ze zwiększeniem bezpieczeństwa dla okolicznych obiektów. Plac zabaw jak najbardziej jest "na lini strzału" w kierunku zachodniej bramki. Artykuł nie wspomniał natomiast o wschodniej bramce, za którą bezpośrednio w bardzo podobnej odległości jak plac zabaw, znajduje się parking dla samochodów. Jako mieszkaniec budynku przy ulicy Karabeli niejednoktronie byłem światkiem sytuacji gdzie dzieci przeskakiwały przez ogrodzenie parkingowe aby odzyskać utraconą piłkę. Niebezpieczną, kolczastą siatkę, która jest niebezpieczna aby właśnie pełnić swoją funkcję i utrudniać dostęp, ale dzieciaki przez nią przeskakują. Uważam że tam piłkochwyty były by bardziej stosowne niż umieszczanie ich na linii budynków jak sugeruje wasz artykuł, cytuję "...a także od strony budynków mieszkalnych przy ul. Karabeli.", bo przecież nikt nie "strzela piłką na aut". Ponieważ głosowanie dopiero w czerwcu a ewentualna realizacja dopiero w przyszłym roku, mam tylko nadzieję że do tego czasu nie będzie większych tragedii. Swoją drogą aż dziw bierze, że piłkołapy nie były brane pod uwagę w fazie projektu/budowy tego obiektu. Nie wiem kim są ludzie którzy podejmują decyzje, wydają zgody, odbierają obiekty do użytku, ale brak elementów zabiezpieczeń takich obiektów wydaje się być przynajmniej zanidbaniem, które powinno być karane.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

bck musical The-Greatest-Showman 1bck musical The-Greatest-Showman 2bck musical The-Greatest-Showman 0

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

bck ladies 2bck ladies 0

REKLAMA

bck koncert retro 31 maja 2bck koncert retro 31 maja 0

REKLAMA

smaki zycia 2024-09-03 3smaki zycia 2024-09-03 0

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 1olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni