REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# wojbud

26.09.2015 18:38

To jedno z lepszych przedszkoli na Targówku. Dobrze że podnoszą jakość. Szkoda że nie ma zajęć jezykowych dla maluchów. A może, któraś z sfrustrowanych mam się tym zajmie na dwie stówy miesięcznie to będzie miała na posiłek dla dziecka i przy okazji rzuci fajki?

# abc

30.09.2015 20:45

Czy 12 złotych za posiłek w przedszkolu to dużo? - pyta (SD) w swojej pozycji pisarskiej.
Dla jednych dużo, dla innych mało, dla jeszcze innych w sam raz.
Wszystko zależy od zasobności "portfela" indywidualnego człowieka, zatem nie można uogólniać.

# Makak

06.10.2015 22:02

Oczywiście, że dużo. Za tyle można zjeść business lunch w komercyjnej knajpie. W przedszkolu powinno to być maks 7-8 zł za dwudaniowy obiad. I to nie jest jakaś bardzo niska cena.

REKLAMA

# Stachu

06.10.2015 22:14

#Makak napisał(a) 06.10.2015 22:02
Oczywiście, że dużo. Za tyle można zjeść business lunch w komercyjnej knajpie. W przedszkolu powinno to być maks 7-8 zł za dwudaniowy obiad. I to nie jest jakaś bardzo niska cena.

Chyba w kebabie.

# ranie

23.10.2017 09:38

Myślę, że zależy jaki to posiłek. Sama dopłacam 12zł do obiadu, ale za to moje dziecko zjada w Akademii Rozwoju Malucha 5 posiłków pełnowartościowych.

# 123

23.10.2017 21:32

W moim przedszkolu płacimy 7,5 zł za wyżywienie i uważam że jest to kwota akceptowalna dla wszystkich
Dzieci jedzą mniejsze porcje, stołówka kupuje produkty bezpośrednio z hurtowni
12 zł to przesada

REKLAMA

Cameron

25.10.2017 10:26

Wydaje mi się, że 12 zł to lekka przesada, biorąc pod uwagę choćby ilość jaką jest w stanie zjeść przedszkolak, przecież tego nie można porównywać do posiłku dla dorosłego człowieka. Co innego, jeżeli te 12 zł to pełne wyżywienie na cały dzień, włącznie z jakimś owocem, jogurtem itp.

# 123

27.10.2017 21:22

W przedszkolu do którego chodzi moje dziecko za 7,5 zł ma całodzienne wyżywienie, śniadanie, drugie śniadanie, dwudaniowy obiad i podwieczorek, dostaje owoc, jakiś soczek do picia lub zamiennie actimel lub jogurt dla dzieci
12 zł uważam za totalną przesadę

# HalinaR

06.11.2020 06:56

A moim zdaniem ważniejsze jest to czy posiłki tam serwowane są zdrowe i odpowiednie dla dzieci. Bo co z tego, ze są przedszkola, gdzie się płaci 7 czy 8 złotych jak dzieci jedzą mało urozmaicone posiłki, a często po prostu nie zjadają, bo im takie dania nie smakują. Moje dzieci jak chodziły do przedszkola (już parę lat temu) miały posiłki z firmy Smakuś - i byłam bardzo zadowolona, bo dania były przygotowywane z myślą o dzieciach ich zdrowiu i upodobaniach. Dzieci chętnie wszystko zjadały i uczyły się zdrowych nawyków żywieniowych. Więc ja wolałabym dopłacić więcej i mieć pewność, że dania są smaczne i zdrowe. Mo

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024