Forum › Białołęka
# gra 19.12.2017 01:36 |
|
tak myślę, że przy Płochocińskiej to parking na 50 samochodów to trochę skromnie! Trasa wylotowa nad Zalew, ciekawa jestem jak to będzie od wiosny przed i w weekendy. A i tak zwyczajnie też może być mało!
Płochocińska ruchliwa. |
# Kierowca 25.12.2017 08:48 |
|
50 miejsc parkingowych kpina. Jeszcze większą kpiną jest wyjazd z tego sklepu, 50m od skrzyżowania. O zajętości w przyszłości tego parkingu może świadczyć parking w Biedronce 500m dalej. Tworzy się następne bardzo niebezpieczne skrzyżowanie na Płochocińska ej.
|
# poszukujący 28.12.2017 22:13 |
|
ciekawe kiedy będą zatrudnienia
|
# Z Grabiny 02.01.2018 14:07 |
|
50 miejsc to niewiele mniej niż "Biedronka" obok (tak jest chyba z 70). Mnie martwi, że nie widzę możliwości powrotu na skrzyżowanie Długorzeczna - Płochocińska. Ze stacją paliw chyba się nie dogadali, a szkoda. Pomiędzy hurtownią zabawek i stacją paliw też chyba nic się nie dzieje. A 300 domów w Michalowie-Grabinie bardzo na taką możliwość czeka. Inaczej - wyjazd w lewo na Płochocińską to będzie niemal samobójstwo.
|
# sąsiad 03.01.2018 14:53 |
|
Ciekawe czy mieszkańcy ulicy i osiedla Skośna będą mogli wjechać do Lidla od Skośnej,
jeśli nie to kilkanaście gospodarstw domowych będzie wolało jeździć do Biedronki 500m dalej, bo na dzień dzisiejszy nie da się skręcić z ulicy Skośnej w Płochocińską do nowo powstałego sklepu, być może te osiedle jest zbyt małe żeby przynosiło lidlowi jakieś korzyści , dla mnie osobiście to będzie głupota jeździć do Biedronki mając Lidla pod nosem, proszę dyrekcję sieci LIDL o rozważenie tego. |
# Agata 08.01.2018 21:32 |
|
No jeśli Lidl pod nosem to można na piechotę
|
# ART 09.01.2018 18:06 |
|
#sąsiad
ale się zmartwili w Lidlu, że nie przyjedziesz z sąsiadami na zakupy-ogłosili już żałobę a wracając do rzeczywistości co ty bierzesz ? |
# Z Grabiny 10.01.2018 20:55 |
|
Ze Skośnej do Lidla jest 250 m, jak w CH Głębocka zaparkuje się samochód po stronie Castoramy (co często się zdarza, gdy nie ma miejsc) - to wózek trzeba pchać 300 m. Odżałować żeton na wózek i zawieźć zakupy do domu. Albo sprawić sobie wózeczek na pneumatykach. Są takie.
Generalnie "Lidl" będzie musiał znaleźć jakiś modus vivendi z sąsiadami. Dla Grabiny ten żałosny wyjazd za wysepką też nie jest za komfortowy. Po małe zakupy pójdę pieszo (540 m), po duże pojadę do CF. |
# cit 14.01.2018 12:08 |
|
A kiedy zapłacą zaległe podatki? Bo na nowe sklepy mają.
|
# Z Grabiny 15.01.2018 11:12 |
|
#Cit!
Pytanie nie na temat wątku. |
# Janio 01.02.2018 11:37 |
|
Proszę konkretnie, kiedy otwarcie Lidl'a na Płochocińskiej..?? Dotychczas otrzymuję wymijające odpowiedzi że na przełomie stycznia i lutego. Już mamy pierwszy dzień stycznia.... więc kiedy otwarcie...??
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.