Forum › Bielany
# Kaziu 19.04.2017 16:52 |
|
,,...warszawskie bazary nie wytrzymają konkurencji marketów...."
Masło maślane, bazary nie wytrzymają konkurencji targowisk, bazarów... ?!? |
# Gość serwisu 19.04.2017 19:54 |
|
Chińska dzielnica ma zniknąć w pizdu......u
|
# baba ze straganu 20.04.2017 11:39 |
|
A propos. Zapraszam reporterów gazety z aparatami fotograficznymi celem dokonania dokumentacji na Chomiczówkę, gdzie od wtorku jest równany z ziemią bazarek przy ul Conrada, leży kupa desek. Nowy właśnie powstaje na placyku obok między Carrefour, Rossman, a pocztą. Ciekawe jak kupcy dowiozą tam towar? To jest fajny temat do pociągnięcia tutaj. Ps. Co zbudują tam, to już tajemnica poliszynela jest od lat. Pozdrawiam serdecznie.
|
# chłop z gumiakach 20.04.2017 11:55 |
|
1. Towar dowiozą przed Rossmann.. prosta sprawa
2. zbudują bloki na miejscu dawnego bazarku...teren atrakcyjny więc czemu na nim nie zarobić ?? |
# szczupak 20.04.2017 12:11 |
|
#baba ze straganu napisał(a) 20.04.2017 11:39 Nie od wtorku gdyż prace rozbiórkowe trwają od co najmniej miesiąca.A propos. Zapraszam reporterów gazety z aparatami fotograficznymi celem dokonania dokumentacji na Chomiczówkę, gdzie od wtorku jest równany z ziemią bazarek przy ul Conrada, leży kupa desek. Przez 2 dni nie rozebraliby połowy bud. Nie pisz głupot i nie wprowadzaj zamętu. |
# ... 20.04.2017 12:41 |
|
#baba ze straganu napisał(a) 20.04.2017 11:39 A propos. Zapraszam reporterów gazety z aparatami fotograficznymi celem dokonania dokumentacji na Chomiczówkę, gdzie od wtorku jest równany z ziemią bazarek przy ul Conrada, leży kupa desek. Nowy właśnie powstaje na placyku obok między Carrefour, Rossman, a pocztą. Ciekawe jak kupcy dowiozą tam towar? To jest fajny temat do pociągnięcia tutaj. Ps. Co zbudują tam, to już tajemnica poliszynela jest od lat. Pozdrawiam serdecznie. Jestem z Chomiczówki - Facebook Jest tam plan jak to ma wyglądać |
# PiSofobiusz 23.04.2017 03:47 |
|
Sądząc po prostych gębach, wykrzywionych grymasem minach i nędznym ubiorze, klientela tego wstrętnego bazaru głosuje w przeważającej części na PiS.
Choćby dlatego moja noga tam nie postanie, ale niestety mijam co dzień to miejsce i zza przedniej szyby oglądam tę splebsiałą klientelę. Już sam jej widok odrzuca mnie od postawienia nogi na tej zbieraninie ohydnych bud zwanej bazarem. |
# Naczelnik Jarosław 23.04.2017 07:57 |
|
#PiSofobiusz napisał(a) 23.04.2017 03:47 A ja leszczu dostaje 500zł z Twoich podatków. I kto kogo ru*a ????Sądząc po prostych gębach, wykrzywionych grymasem minach i nędznym ubiorze, klientela tego wstrętnego bazaru głosuje w przeważającej części na PiS. Choćby dlatego moja noga tam nie postanie, ale niestety mijam co dzień to miejsce i zza przedniej szyby oglądam tę splebsiałą klientelę. Już sam jej widok odrzuca mnie od postawienia nogi na tej zbieraninie ohydnych bud zwanej bazarem. |
# PojeOjcoje 24.04.2017 19:21 |
|
Do PISofobiusza
No to jak codziennie plebejuszu ze schetyńską gębą tamtędy przechodzisz to musisz należeć do pospólstwa zamieszkującego tę okolicę. A tam raczej elity nie zamieszkują.... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.