Forum › Białołęka
Czajka
# Kasia 06.03.2003 12:55 |
|
Czy komuś może również doskwierają "aromaty" dochodzące z oczyszczalni "Czajka" i ma jakiś pomysł, co z tym zrobić? Wiem, że były już wysyłane jakieś petycje, ale nie wiem, na jakim etapie zatrzymała się ta sprawa. Pewnie na żadnym.
|
# aza 06.03.2003 14:33 |
|
jak zgadłaś?!
Czajka śmierdziała, śmierdzi i będzie śmierdzieć. I nie spodziewaj się, że kiedyś obudzisz się i nie będzie jej czuć, no chyba że obudzisz się już w niebie ;) Petycje nic nie pomogły, a co "nowego" ostatnio - pod Czajkę podłączone będzie centrum i w przyszłosci budowa mostu północnego. |
# Thassos 06.03.2003 17:58 |
|
Czajka śmierdziała śmierdzi i będzie śmierdzieć taki jej los :(
|
# Kasia 07.03.2003 10:01 |
|
Aza, nie załamuj mnie z tą Czajką. Mieszkasz może na osiedlu "Dąbrówka Szlachecka"? Ja niedługo po zamieszkaniu tam, odkryłam na portierni pismo w sprawie odoru i żałowałam, że wcześniej się nie wczytywałam. Teraz sobie tłumaczę, że to lokalny folklor:))).
|
# aza 10.03.2003 08:39 |
|
Kasia, nie chciałam Cię załamać. Mieszkam na Dąbrówce, lecz po drugiej stronie Modlińskiej, czyli na D. Wiślanej :)
Jako że odebrałam mieszkanie w październiku, więc nie miałam tej jakże niewątpliwej "przyjemności" budzić się i zasypiać pod "narkozą", lecz wszystko przede mną - sezon Czajka dopiero się zaczyna! A miałam przedsmak "mikroklimatu", gdy wiosną ub.r. jeździłam oglądać swoje mieszkanko... Pozdrawiam |
# antypolityka 10.03.2003 10:35 |
|
podobno ma być zmodernizowana, ale kiedy??? pojęcia nie mam
|
# aza 10.03.2003 11:21 |
|
ja tez jestem niepoprawną optymistką, no ale żeby aż tak?!
pozdr |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.