Forum › Białołęka
Co wy na to?
# podatnik białołęcki 10.07.2004 22:46 |
|
Proponuję napisać petycję do Rady Warszawy, aby w planach na rok 2005 uwzględniła fundusze na modernizację dwóch boisk piłkarskich:
- kartofliska na BOS-ie przy Światowida - asfaltu przy SP nr 344 Niech położą na nich sztuczną trawę, taką jaka jest na Strumykowej i przy SP nr 314. Płacimy podatki, więc żądajmy aby nasze dzieciaki grały w piłkę na boiskach XXI a nie XX wieku. |
# Jadwin 11.07.2004 22:39 |
|
Osobiście na początek wolałbym chodnik na Nowodoworskiej do Odkrytej. Tam moje dzieciaki ryzykują codziennie życie !!
Pozdrawiam,Jadwin |
# Webster 12.07.2004 13:43 |
|
Jeszcze więcej ryzykują grając na kartofliskach zaś jak nie grają to różne dziwne pomysły mogą im do głowy przyjść...
|
# gracz amator 13.07.2004 12:52 |
|
A Ty podatniku jakoś grałeś przez dotychczasowe życie na kartoflisku i żyjesz ?!
|
# Webster 14.07.2004 12:46 |
|
graczu amatorze: mozna grac na kartoflichu ale to raczej odstrasza od takiej gry. Zreszta spojrza na rzeczone boiska za dnia: są puste!! całymi godzinami puste zaś młodzież która powinna tam grać... nie trudno ją znaleść wystarczy udać się pod najbliższy sklep z piwem lub klatkę schodową...
|
# podatnik białołęcki 14.07.2004 20:06 |
|
do #gracza amatora
oczwiście, grałem na kartoflisku, ale to było 40 lat temu, a poza tym co dwa lata wraz z rodzicami równaliśmy boiska i sialiśmy trawę. I jeszcze jedno, wtedy boiska były otwarte i naprawdę bezpłatne. Teraz płacę podatki i chcę aby z tych pieniędzy był pożytek już nie dla mnie, ale dla moich dzieci i wnuków. Co by nie było ja petycję napiszę i puszcze ją po dzielnicy. Jestem gotów porzeć podpisem petycję w sprawie chodnika. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.