REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

co sądzicie o lekarzach?

# retro

28.01.2004 18:04

ostatnio sporo kaleczą ludzi oraz ich sanitariusze czy te k..., które spia za telefonem.
Czy pogotowie ratunkowe profesjonalnie ratuje?
Gdyby nie lipny szpital w Ełku mój dziadek by żył nie radze wam tego szpitalu niedawno wybudowany wszystko git tylko nie ma aparatur i lekarstw.
Jak wam robia zastrzyk lub waszym bliskim pytajcie sie so tam wstrzykuja bo nigdy nic nie wiadomo najpierw Łódz a potem i .......
Co sądzicie o lekarzach i wogle o służbie?

# xyz

28.01.2004 20:46

#retro
WYTRZEŹWIEJ!!!!!!!!

# Mieszkaniec

29.01.2004 11:36

Pewnie mu coś już wstrzyknęli.

REKLAMA

# Liban

29.01.2004 21:20

Co wy od niego chcecie? On jest wporzo, lekko tylko zdenerwowany i wcale mu się nie dziwię. Też jestem wściekły, jak słyszę, co sie w tej sprawie dzieje !
Moje zdanie: Rozgonić cały ten burdel i dać ludziom możliwość wyboru, żeby zamiast płacić na idiotów, mogli się prywatnie ubezpieczyć. To co płacimy na ten burdel w skali roku, to jest niezła kasa ! A tak jak ja, choruję może raz na trzy lata ! Więc za tą kasę, która by się uzbierała, to by mnie pielęgniarki w stringach obsługiwały, czego sobie i wam moi mili życzę !

wanmo

28.11.2024 11:48

Zobacz https://prakticer.pl/zapisalam-sie-do-poradni-urologicznej/ jestem bardzo zadowolony.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025