REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Co do salonu zamiast meblościanki

# Basia

10.08.2016 03:24

Mam w salonie meblościankę, nie jest tragiczna, ale zupełnie mi nie odpowiada szukam ciekawszych rozwiązań, nie takich sztywnych i nie do ruszenia :/

# Jaca

12.08.2016 09:13

A myślałaś o modułach? W BRW mają nową kolekcję possi light w takim nowoczesnym dizajnie. Moduły dają wiele możliwości, bo dowolnie je sobie konfigurujesz - masz do wyboru różne elementy wiszące, stojące, dobierasz kolory jak chcesz. Warto się w te klocki pobawić :p

# Basia

16.08.2016 10:52

Nie myślałam :)) nawet nie wiedziałam, że są takie cuda na kiju. Widziałam na www, że rzeczywiście można sobie dowolnie wybierać poszczególne elementy, to by mi pasowało. Muszę obejrzeć te possi w BRW, mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe aranżacje, bo ja sama za bardzo kreatywna nie jestem. Dzięki!

REKLAMA

# Emilia G.

17.08.2016 01:06

Possi i Possi Light to dwie oddzielne kolekcje, ale można powiedzieć, że siostrzane. Widziałaś tę stronę? http://www.possi.furniture/ Moduły to świetna alternatywa dla meblościanki, chociaż jak ustawisz moduły jeden przy drugim, możesz zyskać podobny efekt - no może nie podobny, bo meblościanki wydają mi się przestarzałe, a taka ściana z modułów possi light wygląda super. Ale rzecz gustu - niektórzy wolą dużo modułów, inni cenią minimalizm, a w katalogu można zobaczyć, że i tak i tak te moduły wyglądają rewelacyjne

gu-gusia

19.08.2016 10:13

Bardzo mi się podobają te kolekcje. Takie moduły to nowoczesne rozwiązanie.

# wiollla

16.11.2016 08:31

A jak podobają Ci się http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/wnetrza/wnetrza-klasyczne/salony-i-kuchnie/? Niby klasyczne, ale jednocześnie nowoczesne, dla mnie bomba :)

REKLAMA

# ŻanetaN

16.11.2016 08:43

Bardzo podobają mi się białe meble i też do naszego takie własnie będziemy kupować w Flori Meble znaleźliśmy fantastyczne i nowoczesne bo tylko ten styl nas interesuje. Piekne komody w połysku tylko zastanawiamy się jeszcze nad tym, czy wybrać z witrynami z oświetleniem led, czy tradycyjnie całe zabudowane, no i oczywiście narożnik, których wybór jest tam olbrzymi, ale jest jeden, który najbardziej się nam podoba i tu jesteśmy tego wyboru pewni, to Columbia z regulowanymi zagłówkami.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni