Forum › Warszawa
Co do salonu zamiast meblościanki
# Basia 10.08.2016 03:24 |
|
Mam w salonie meblościankę, nie jest tragiczna, ale zupełnie mi nie odpowiada szukam ciekawszych rozwiązań, nie takich sztywnych i nie do ruszenia :/
|
# Jaca 12.08.2016 09:13 |
|
A myślałaś o modułach? W BRW mają nową kolekcję possi light w takim nowoczesnym dizajnie. Moduły dają wiele możliwości, bo dowolnie je sobie konfigurujesz - masz do wyboru różne elementy wiszące, stojące, dobierasz kolory jak chcesz. Warto się w te klocki pobawić :p
|
# Basia 16.08.2016 10:52 |
|
Nie myślałam :)) nawet nie wiedziałam, że są takie cuda na kiju. Widziałam na www, że rzeczywiście można sobie dowolnie wybierać poszczególne elementy, to by mi pasowało. Muszę obejrzeć te possi w BRW, mam nadzieję, że będą jakieś ciekawe aranżacje, bo ja sama za bardzo kreatywna nie jestem. Dzięki!
|
# Emilia G. 17.08.2016 01:06 |
|
Possi i Possi Light to dwie oddzielne kolekcje, ale można powiedzieć, że siostrzane. Widziałaś tę stronę? http://www.possi.furniture/ Moduły to świetna alternatywa dla meblościanki, chociaż jak ustawisz moduły jeden przy drugim, możesz zyskać podobny efekt - no może nie podobny, bo meblościanki wydają mi się przestarzałe, a taka ściana z modułów possi light wygląda super. Ale rzecz gustu - niektórzy wolą dużo modułów, inni cenią minimalizm, a w katalogu można zobaczyć, że i tak i tak te moduły wyglądają rewelacyjne
|
gu-gusia 19.08.2016 10:13 |
|
Bardzo mi się podobają te kolekcje. Takie moduły to nowoczesne rozwiązanie.
|
# wiollla 16.11.2016 08:31 |
|
A jak podobają Ci się http://www.kingasliwa.pl/wizualizacje/wnetrza/wnetrza-klasyczne/salony-i-kuchnie/? Niby klasyczne, ale jednocześnie nowoczesne, dla mnie bomba :)
|
# ŻanetaN 16.11.2016 08:43 |
|
Bardzo podobają mi się białe meble i też do naszego takie własnie będziemy kupować w Flori Meble znaleźliśmy fantastyczne i nowoczesne bo tylko ten styl nas interesuje. Piekne komody w połysku tylko zastanawiamy się jeszcze nad tym, czy wybrać z witrynami z oświetleniem led, czy tradycyjnie całe zabudowane, no i oczywiście narożnik, których wybór jest tam olbrzymi, ale jest jeden, który najbardziej się nam podoba i tu jesteśmy tego wyboru pewni, to Columbia z regulowanymi zagłówkami.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.