REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# edek

28.09.2018 11:41

niektórzy jak Pan Zbyszek pobyt w szpitalu chcieliby łączyć od razu z pobytem jak w hotelu (hotelową stołówką i może nawet spa). A co iść i najeść się na całego... Od dawna ludzi tak karmili i nikt z głodu nie umarł...

# zbych

28.09.2018 11:55

"Zwolniłem się z pracy, ale dojechałem do szpitala ok. 15. Zanim dotarliśmy na parking, minęła godzina. Potem stanęliśmy w korkach. Dopiero w samochodzie powiedziała mi, że nie dostała drugiego dania."
Było jechać do restauracji i zjeść obiad (odżałować na obiad dla mamy) a nie kiblować w korkach. O kotleta z ziemniakami będą aferę robić. Teraz to wszyscy tylko daj daj, należy mi się wszystko, a co! Niektórzy jak pomyślą, że nie zjedli drugiego dania to im się słabo robi... komedia. Rada: nie myśleć.

# Wiesia

28.09.2018 13:39

Przyzwyczajeni jesteśmy do przejadania się, to jest szpital, golonki i piwa nie będzie. Jedzenie dietetyczne i oczyszczenie nie zaszkodzi.

REKLAMA

# Jajack

28.09.2018 18:14

Ci co tu piszą tandetne komentarze Was też prędzej czy później czeka szpital więc przypomnijcie sobie swoje komentarze .Tego wam życzę

# Express

29.09.2018 17:09

Ty jajack zaliczasz sie do pasibrzuchów i już zaczynasz się martwić jak przeżyjesz pobyt w szpitalu?

# Jacek z Warszawy

29.09.2018 22:15

Byłem w Bielanskim na kardiologii. I nie potwierdzę tych bzdur. W dniu przyjęcia dostałem normalny obiad (bez fajerwerków, ale jednak). Podobnie było w dniu wypisu. Dodam, że nie był to planowany pobyt. Jedzenie może nie było super, ale dla stukilowego kogoś wystarczyło.

REKLAMA

# kapral

08.02.2021 17:08

edek, zbych i reszta debili: utkajcie mordy niewolnicze śmiecie. Nie po to płacę całe życie składki na NFZ, żebym w szpitalu głodował. I tak, NALEŻY MI SIĘ, ale nie dlatego, że jestem roszczeniowy, tylko dlatego, że za to płacę głupie cepy, rozumiecie?
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni