REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

chodniki

# Agucha

08.03.2005 12:51

Witam....czy chodnikow na Białołęce to juz nikt nie odsnieża.Mam na mysli chodniki, ktore nie przylegają do osiedli np.wzdłuż Swiatowida, Stefanika ....

# TOMASZKIEWICZ

08.03.2005 13:29

a jezdnie ktoś odśnieża ?

Rudolf

08.03.2005 20:16

Administracje się nie przyznają, że to ich, a miasto i tak tego nie odśnieży. Trzeba czekać na odwiliż. Z jezdniami to jest ciut lepiej. Tam gdzie jeżdzą busy to odnieżą.

REKLAMA

# M.

08.03.2005 21:41

STOP zimie!! STOP śniegowi!! STOP ku.wa STOP

# misiek

09.03.2005 09:32

na osiedlu Buczynek tez jakos nikt nie miał ochoty odsniezyc

# kornik

09.03.2005 11:49

# misiek.
Ty się lecz na nogi bo na głowę to już za późno a może Tobie się coś na oczy żuciło. Ja się nie czepiam ale gdyby wszystkie chodniki w miastach wyglądały jak te na Naszym Osiedlu to było by naprawde nie najgorzej.
pozdr.

REKLAMA

# misiek

10.03.2005 15:10

kornik a ty spadaj na drzewo, we wtorek okolo 7:00 chodniki nie byly odsniezone (od strony podwórka)
tak sie składa ze widzialem na wlasne oczy jak kobieta idąca z dzieckiem na ręku o maly wlos sie nie przewrócila sie

# Rysio.Ochucki

11.03.2005 00:45

To było jej dorzucić dwa worki cementu może wtedy by została dociążona I nie plumkaj tyle... bo akurat chodniki na Buczynku są super odśnieżane... Natomiast jeśli chodzi o chodniki wzdłuż Światowida, Topolowej, to szkoda gadać. Śnieg... a pod śniegiem lód. Czy to normalne aby na głównej ulicy Tarchomina śnieg leżał nawet nie tknięty na chodnikach? (bo komu by tam marzyło się o sypaniu solą).
Ciekaw jestem kto za taki stan rzeczy odpowiada?

# Erazm

13.03.2005 11:21

Kaczor płacze że wydał 5 mln na walkę ze śniegiem, ale rezultatów na Białołęce nie było widać.
Nie słyszałem też o pracach interwencyjnych dla bezrobotnych.
Zobaczyć pług na Światowida w zadymkę i śnieżycę to święto
Moja ADM ma traktorek z pługiem i przynajmniej po osiedlu chodzę w miare suchą nogą.
Gdyby dzielnica miała swój zakłąd oczyszczania z takimi traktorkami to i ludzie mieliby pracę (latem kosiliby trawę i sprzątali ulice) i mieszkańcy nie mieliby problemów z dojściem do przytanków.
GDYBY

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy