REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Chcemy zrobić w końcu remont

# Pawełek

09.11.2020 11:08

Chcemy zrobić w końcu remont i szukamy do salonu jakichś sensownych mebli. Jak ktoś z Was ma sprawdzony sklep, który jest w stanie dobre meble zaproponować i dobre ceny to chętnie skorzystamy z podpowiedzi. Raczej zależy nam na czymś w klasycznej stylistyce.

# hyzio

18.11.2020 14:26

Jak będziesz szukał dobrych propozycji dla siebie to warto przede wszystkim poszukać sklepu, który będzie miał meble estetycznie CI odpowiadające, a potem można myśleć o tym jak są wykonane. Ja od tego zacząłem, trafiłem na sklep www.megismeble.pl, zamówiłem kilka elementów do przedpokoju, pokoju dzieci i teraz chętnie wracam, bo od strony estetycznej meble mi odpowiadają a jakościowo już wiem, że sklep też spełnia moje oczekiwania.

# Norbert

18.11.2020 14:58

Meble meblami, każdy sklep ma coś fajnego w swojej ofercie a zastanawialiście się nad podłogą? Wymieniając podłogę można wiele zyskać na wyglądzie. My zamawialiśmy z parkietlux podłogi, mają siedzibę obok warszawy więc i dojazd szybki.

REKLAMA

# Kacper33

27.10.2021 08:58

To ja również w temacie remontu, bo się do niego przymierzam. Co myślicie o ofercie http://warszawaremont.com/ w tym zakresie?

# Kamilszarek

05.12.2022 14:14

Jak wybierzemy dobrej jakości materiały to bez problemu samemu zrobimy bardzo dużo prac. Do dekoracji ścian warto zastosować płytki ręcznie formowane Vandersanden. Praktyczny materiał, ciekawa kolorystyka, spory wybór takich płytek

# Mammmi

07.12.2022 11:04

Tu się z Tobą zgodzę. Mam takie płytki w dwóch pomieszczeniach. czas leci, dekoracja jest trwała i estetyczna, ładnie się prezentuje o każdej porze dnia. Myślę, że to ma duże znaczenie

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni