REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Centrum Medyczne

# Jan

08.09.2004 14:01

Czy lekarz może odmówić wydania skierowania na morfologię.
Skierowanie na wykonanie USG - to do Legionowa.
Co o tym sądzicie?
Pacjent regularnie płacący składkę.

# w.k

08.09.2004 14:45

Skierowania na badania może odmówić - inaczej po co by one były
Natomiast jak lekarz odmawia mimo naszych próśb to proponuje zmienić lekarza lub leczncę.

# radek

08.09.2004 15:43

Skierowanie do Legionowa też mie kiedyś zdziwiło, ale potem stwierdziłem, że to znacznie lepsze niż jazda do Warszawy. Szybko, sprawnie i bez korków. Wiele tarchomińskich lekarzy pierwszego kontaktu ma całodobową opiekę podpisaną z przychodniami w Legionowie. Ja nie narzekam. Przychodnie w Legionowie są szybsze w obsłudzie niż np. nasza Marywilska czy Dąbrowszczaków.

REKLAMA

# jack73

08.09.2004 20:19

a ja dla corki powtarzam morfologie prywatnie bo lekarka powiedziala ze w legionowie wychodza te wyniki takie sobie bo maja "slabe odczynniki" - nie komentuje bo sie na tym nie znam

# dąbek

12.12.2022 15:58

W sumei jest to coś bardzo ważnego i ja jeszcze chcę powiedzieć, że niezwykle ważną sprawą jest także to aby wiedzieć również które centrum medyczne w Warszawie jest godne polecenia. Akurat ja jestem zdania, że warto jest zaglądać do https://g.page/pzu-zdrowie-pulawska?share i właśnie dlatego takie sprawy są niezwykle istotne.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025