Forum › Białołęka
Centrum Medyczne
# Jan 08.09.2004 14:01 |
|
Czy lekarz może odmówić wydania skierowania na morfologię.
Skierowanie na wykonanie USG - to do Legionowa. Co o tym sądzicie? Pacjent regularnie płacący składkę. |
# w.k 08.09.2004 14:45 |
|
Skierowania na badania może odmówić - inaczej po co by one były
Natomiast jak lekarz odmawia mimo naszych próśb to proponuje zmienić lekarza lub leczncę. |
# radek 08.09.2004 15:43 |
|
Skierowanie do Legionowa też mie kiedyś zdziwiło, ale potem stwierdziłem, że to znacznie lepsze niż jazda do Warszawy. Szybko, sprawnie i bez korków. Wiele tarchomińskich lekarzy pierwszego kontaktu ma całodobową opiekę podpisaną z przychodniami w Legionowie. Ja nie narzekam. Przychodnie w Legionowie są szybsze w obsłudzie niż np. nasza Marywilska czy Dąbrowszczaków.
|
# jack73 08.09.2004 20:19 |
|
a ja dla corki powtarzam morfologie prywatnie bo lekarka powiedziala ze w legionowie wychodza te wyniki takie sobie bo maja "slabe odczynniki" - nie komentuje bo sie na tym nie znam
|
# dąbek 12.12.2022 15:58 |
|
W sumei jest to coś bardzo ważnego i ja jeszcze chcę powiedzieć, że niezwykle ważną sprawą jest także to aby wiedzieć również które centrum medyczne w Warszawie jest godne polecenia. Akurat ja jestem zdania, że warto jest zaglądać do https://g.page/pzu-zdrowie-pulawska?share i właśnie dlatego takie sprawy są niezwykle istotne.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.