REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# MMA

14.01.2021 00:00

Z południa napływa fala powrotu do normalności. Otwierają się kolejne, bezprawnie pozamykane restauracje i inne lokale. Drodzy przedsiębiorcy, ważne żeby nie przespać tego momentu bo potem nie będzie już do czego wracać.

# ozdrowieniec

14.01.2021 09:21

Chyba lepiej żeby lockdown " zabił Warszawę ") niż warszawiacy wymarli na COVID ?

# mb.waw

14.01.2021 13:06

Ale te ciuchy w supermarketach są beznadziejne. To chyba tylko dla desperatów.

REKLAMA

# Kowitt

14.01.2021 17:59

Na szczęście nakupiłem dużo dżinsów i butów, więc uda mi się jakoś przetrwać ten lok dałn...

# Wiesia

16.01.2021 07:25

#ozdrowieniec napisał(a) 14.01.2021 09:21
Chyba lepiej żeby lockdown " zabił Warszawę ") niż warszawiacy wymarli na COVID ?
Pan jeszcze nieprzebudzony, czas wyjąć telewizor z głowy, pora na samodzielne myślenie i analizę. Polecam niezależne źródła informacji.

# Aklinora Black

16.01.2021 12:55

Ci którzy chcą, niech siedzą w domach. Ci, którzy mają potrzebę i ochotę, niech wychodzą, kupują, jedzą, itp. Moim zdaniem najistotniejsze jest to, by konsekwentnie nosić te maski i myć ręce. Ale nie rozumiem kompletnie, dlaczego w sklepie z ciuchami prawdopodobieństwo zarażenia się jest wyższe, aniżeli w spożywczaku? Dlaczego wyspa z naprawą telefonów musi być zamknięta, a sklep z winami może być otwarty?? Przecież paradoksalnie wyspa nie jest w pomieszczeniu, a sklep już tak. Gdzie tu logika??! Nie wierzę w spiski, jednak coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że cały ten lockdown ma na celu zniszczenie pewnych branż, upadek i sprzedaż za bezcen np. hoteli, siłowni, itp.

REKLAMA

# qvertz

16.01.2021 16:35

A kasyna wciąż otwarte?

# jonasz

02.03.2021 23:59

Niestety centra handlowe są przeludnione i to bardzo widać. Ja boję się iść w takie miejsca tak samo do hipermarketów. Kupuję u lokalnych sprzedawców w małych sklepach, a także zamawiam artykuły spożywcze przez internet, konkretnie w sklepie https://zakupyw24h.pl/10-art-spozywcze z szybką dostawą do domu. Jestem fanem praktycznych rozwiązań i zdrowego rozsądku. Nie udaję, że pandemii nie ma, chociaż bardzo chcę już wrócić do normalności.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni