Forum › Warszawa
# MMA 14.01.2021 00:00 |
|
Z południa napływa fala powrotu do normalności. Otwierają się kolejne, bezprawnie pozamykane restauracje i inne lokale. Drodzy przedsiębiorcy, ważne żeby nie przespać tego momentu bo potem nie będzie już do czego wracać.
|
# ozdrowieniec 14.01.2021 09:21 |
|
Chyba lepiej żeby lockdown " zabił Warszawę ") niż warszawiacy wymarli na COVID ?
|
# mb.waw 14.01.2021 13:06 |
|
Ale te ciuchy w supermarketach są beznadziejne. To chyba tylko dla desperatów.
|
# Kowitt 14.01.2021 17:59 |
|
Na szczęście nakupiłem dużo dżinsów i butów, więc uda mi się jakoś przetrwać ten lok dałn...
|
# Wiesia 16.01.2021 07:25 |
|
#ozdrowieniec napisał(a) 14.01.2021 09:21 Pan jeszcze nieprzebudzony, czas wyjąć telewizor z głowy, pora na samodzielne myślenie i analizę. Polecam niezależne źródła informacji.Chyba lepiej żeby lockdown " zabił Warszawę ") niż warszawiacy wymarli na COVID ? |
# Aklinora Black 16.01.2021 12:55 |
|
Ci którzy chcą, niech siedzą w domach. Ci, którzy mają potrzebę i ochotę, niech wychodzą, kupują, jedzą, itp. Moim zdaniem najistotniejsze jest to, by konsekwentnie nosić te maski i myć ręce. Ale nie rozumiem kompletnie, dlaczego w sklepie z ciuchami prawdopodobieństwo zarażenia się jest wyższe, aniżeli w spożywczaku? Dlaczego wyspa z naprawą telefonów musi być zamknięta, a sklep z winami może być otwarty?? Przecież paradoksalnie wyspa nie jest w pomieszczeniu, a sklep już tak. Gdzie tu logika??! Nie wierzę w spiski, jednak coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że cały ten lockdown ma na celu zniszczenie pewnych branż, upadek i sprzedaż za bezcen np. hoteli, siłowni, itp.
|
# qvertz 16.01.2021 16:35 |
|
A kasyna wciąż otwarte?
|
# jonasz 02.03.2021 23:59 |
|
Niestety centra handlowe są przeludnione i to bardzo widać. Ja boję się iść w takie miejsca tak samo do hipermarketów. Kupuję u lokalnych sprzedawców w małych sklepach, a także zamawiam artykuły spożywcze przez internet, konkretnie w sklepie https://zakupyw24h.pl/10-art-spozywcze z szybką dostawą do domu. Jestem fanem praktycznych rozwiązań i zdrowego rozsądku. Nie udaję, że pandemii nie ma, chociaż bardzo chcę już wrócić do normalności.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.