REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Catering dietetyczny Wawa

# Mała Pi

23.12.2019 11:03

Witam, szukam sprawdzonej firmy cateringowej działającej na terenie całej Warszawy

# Jula99

05.01.2020 19:37

Ja korzystam z firmy o apetycznej nazwie Miód Malina - bardzo smaczne mają posiłki wysokiej jakości:
https:// www.facebook.com/miod.malina.catering/

# Ebi

22.01.2020 21:26

Jedna z lepszych opcji, to - jak dla mnie - FitBoxy. Mam u nich dietkę bez glutenu i laktozy na 1800 kcal i jest super. Odpowiednio dobrane składniki, żadnych pomyłek w menu, jest smak, jest jakość i różnorodność. Bomba.

REKLAMA

# evka

03.02.2020 14:37

Też polecam FitBoxy. Korzystamy od kilku miesięcy razem z narzeczonym, ja mam opcję wegetariańską, a on dietę standard. Pysznie, różnorodnie i w dobrej cenie.

# boniuchna

04.02.2020 11:12

Cateringów na terenie Wawy jest od zatrzęsienia ja jestem na pudełkach lightdiet i nie narzekam na ich usługi. Na początku może trudno było się przyzwyczaić do mniejszych porcji i redukcji kalorii.. Po czasie dało radę :)

# kalinowska

26.02.2020 23:02

Sprawdzony catering dietetyczny to Cud i Miód, zarówno ja jak i koleżanka z pracy jesteśmy zadowolone z rezultatów tej diety. Schudłyśmy bez efektu jojo :)

REKLAMA

# Bozek

16.10.2020 08:57

Sprawdźcie sobie także ofertę cateringu dietetycznego Sport Food, który w mojej ocenie jest naprawdę dobrą opcją jeśli chcecie dbać o swoje zdrowie, samopoczucie i jednocześnie stan fizyczny. Do tego też nie trzeba od razu brać go na cały miesiąc, a możecie wybrać opcję 3,5 i 10 dniowe. Pozdrawiam i zdrówka na ten okres jesienno-zimowy życzę!

# Anonim

19.10.2020 11:05

Ja zakochałam się w cateringu Wygodnadieta.pl Super jakość posiłków, fajne podejście do klientów nawet jeśli chodzi o ludzi którzy dostarczają te posiłki.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni