Forum › Białołęka
BURMISTRZ JERZY SMOCZYNSKI I JEGO KASA
# Fiskus 24.01.2004 14:35 |
|
Jak myslicie jak dorobil sie tow. Jerzy Smoczynski i tow. Semetkowski? Ciezka praca na burmistrzowskich fotelach? Mysle ze tak ale napewno nie dzieki oficjalnym pensjom.
|
# Ewa 24.01.2004 16:30 |
|
W tym gangu jedyna czysta osoba jest Zientecka. Glosowalam na nia i uwazam ja za uczciwa osoba. Szkoda tylko ze nie jest juz radna. Bardzo jej wspolczuje ze musi wspolpracowac z takimi dorobkiewiczami. A swoja drogą, Pani Lilianno czy Pani nie moze zrobic wreszcie z tym porzadku? Prezydent Kaczynski deklaruje walke z korupcja. Moze zacznie z nia walczyc na Bialolece?
|
# wspaniala Zientecka 24.01.2004 18:51 |
|
Nie lubie jak ktos wypowiada swoje opinie na temat kogos kogo Ewo nie znasz - ja znam Panią Zientecką osobiscie i wiem że robi wiele złego, oczywiście skrzętnie to ukrywa, ona tez ma swojego człowieka w naszej gminie - tak pięknie razem wyglądają - rumcajs Ostrowski i garbusek Zientecka
|
# kusnierz 25.01.2004 02:05 |
|
Takie są skutki, gdy następuje kooptacja a nie zmiana układu. Była szansa na zmianę układu, gdyby pojawiły się nowe twarze: Pusz, Kozłowski, Filipowicz, Pelc, Madej, Majlert czy nawet Jachimczyk. Ale zmiotła ich ta ordynacja i potęga finansowa i organizacyjna swoich i przeciwnych komitetów. I mamy to co mamy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.