REKLAMA

Forum › Mokotów

REKLAMA

Brama garażowa Wiśniowski czy Oknoplast?

# roy

24.02.2025 21:38

Słyszałem różne opinie o Wiśniowskim, a Oknoplast wydaje mi się droższy chociaż po wycenę jeszcze nie byłem. Nasza brama jest dość niestandardowa. Trochę większa niż 2 stanowiskowa, czy któryś z tych producentów wykonuje takie bramy?

# Ignis

25.02.2025 11:57

Jak bramy, dla mnie tylko bramy Wiśniowski. Jakość, doświadczenie, dobre automaty

# roksel

03.03.2025 21:34

Oknoplast zdecudowanie. Mam od nich całą stolarkę - okna, drzwi, bramę garażową i rolety zewnętrzne i mega sobie chwalę. Dobry stosunek ceny do jakości. Design nowoczesny, można trafić na fajną promocję. Ja akurat zamawiałem w trakcie promocji zimowej. Na wycenę od Wiśniowskiego czekałem 1,5 miesiąca i mimo 2 telefonów z przypomnieniem nie przyspieszyłem tego. Ale ostatecznie wyszło dobrze. Brama działa bez zarzutu, płynnie, cichutko. Dobra izolacyjność.

REKLAMA

# Sawicki

05.03.2025 21:45

Każdy z tych dobry. Ale jak będziesz brał w jednym stylu całość, okna drzwi, bramę, to całkiem fajnie całościowo na elewacji będzie wygladać. No i tutaj raczej Oknoplast ma przewagę. Ale to już trzeba konkretnie rozwarzyć. My oglądaliśmy poza Wawą w Sampre. Lepsze ceny i doradztwo (salon premium Oknoplastu).

# ar_ek

16.03.2025 22:58

My braliśmy od nich większą bramę niż standard i spoko, z oknami też nie było problemu. My wybraliśmy kolor bramy pod okna, fajnie to razem wygląda.

# natan

22.03.2025 20:43

Ja uważam, że cena tutaj powinna odegrać mniejszą rolę niż jakość. Oknoplast zawsze kojarzył mi się z takim Mercedesem w branży stolarki więc tutaj doradziłbym Ci bardziej ich produkt. Zdecydowałeś już?

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuMokotów

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni