REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Borowska

# niedoinformowany

30.10.2010 18:30

W Wyborczej skarży się na Kaznowskiego.Chwali Smoczyńskiego.Generalnie jakaś rozgrywka w rodzinie.Czy Kaznowski już Jej nie jest potrzebny ? Startuje z jego listy .Nie rozumiem o co chodzi.

# tak myślę

31.10.2010 07:30

Obecny burmistrz już wypada z gry,a wraca właściwy człowiek na to stanowisko z naszego terenu.Także trzeba wnieść trochę zamieszania:)))

# urzędas

31.10.2010 08:29

Kaznowskiego wykopują z dzielnicy. I mają rację bo to dupa. Tylko czy zamiennik będzie skutecznijeszy czy gorszy?

REKLAMA

# taxi

31.10.2010 19:26

Borowska nie skarży się na Kaznowskiego. Stwierdza fakt, ze nie została zaproszona na imprezę w której dziennikarze będą zwiedzać plac, który powstał w wyniku jej działań. Trzymajmy się faktów. Na pytanie czy wie - odpowiada "nie wie" i tyle. Dziennikarz robi z tego temat, bo zna sytuację i wie, że przez 3 lata mieszkańcy zabiegali w tej sprawie i jest zdziwiony, ze dla Burmistrza nie ma to znaczenia.

# tak myślę

31.10.2010 20:34

no już gorszego to nie można mieć obojętne mi czy będzie z po,pis,sld,gospodarność

# blokers

31.10.2010 21:45

Kto niby wraca do gry?

REKLAMA

# trelka

01.11.2010 15:10

No wlasnie, stwierdza fakt że nie została zaproszona. Kandydatka z listy.Czy jest członkinią czy sympatykiem PO. JUż oburzona.

# laik

02.11.2010 09:54

Sorry ale Borowska nie budowała placu? I nie dla niej tylko dla ludzi był budowano. To jest draństwo dwóch partyjniaczków bije się o chwałę.

# z zielonej

02.11.2010 23:18

Borowska to pustak jest. PO przed wyborami rzuciła ochlap nie ze wzgledu na Borowską, ale ze względu na koniecznosc pozyskania glosow. Ma ja w glebokiej dupie. Jesli Borowska bedzie radna to bedzie tragedia dla Bialoleki. Pomysly z ksiezyca, zero kontaktu ze światem i do tego niewiedza i przebieglosc. Pustak.

REKLAMA

# atro

03.11.2010 12:01

Z pustaków buduje się domy gołębiu z zielonej.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy