Biuro matrymonialne
# Olka 02.12.2018 19:54 |
|
Dzień dobry, chciałam się zapytać, czy ktoś posiada opinie o biurze matrymonialnym Ostoya w Warszawie?
|
# ewkai9 26.06.2019 19:10 |
|
ja mogę serdecznie polecić
codziennie miałam jakieś oferty i propozycje ze strony biura nie wiem jak to robią, ale naprawdę mają spore doświadczenie i potrafią polecać konkretnych kandydatów ;) |
# lenka8 08.07.2019 17:36 |
|
Zdecydowanie profesjonalizm, wiedza i doświadczenie.
To u nich wygrywa. Jestem pozytywnie zaskoczona jak wiele kandydatów podsyła mi biuro. Nie spodziewałam się, że będe miała tyle randek... Super! |
# adwii7 25.07.2019 13:57 |
|
Nie spodziewałam sie, że będe tak zadowolona z usług biura matrymonialnego.
Naprawdę działają skutecznie i prężnie. Ich praca przynosi rezultaty, a mnie satysfakcje i masę kandydatów na spotkania. Dziękuję |
# Zuza1 14.08.2019 18:18 |
|
Nie ma opinie na temat tego biura, ale polecam Centrum Zapoznawcze Zolyty z Czerwionki-Leszczyny,mają biuro też w Katowicach, a klientów z całej Polski. Skorzystałam z opcji VIP z dojazdem do klienta, więc pani Ania przyjechała do mnie osobiście. Tak poznałam Mirka, jesteśmy razem szczęśliwi i wdzięczni pani Ani,że nas ze sobą poznała.
|
# andrzej468 17.09.2019 18:21 |
|
Przyznam szczerze, że gdyby nie biuro Ostoya to pewnie do dzisiaj nie znałbym smaku prawdziwej szarlotki.
Moja Anetka wspaniale piecze i poznałem ją właśnie tutaj. Kto by się spodziewał że poznam taki skarb w biurze matrymonialnym Jestem zadowolony |
# Maciej 17.10.2019 19:52 |
|
Nie korzystałem z tego biura, ale ze swojej strony mogę polecić ogólnopolskie biuro matrymonialne, a konkretnie Centrum Zapoznawcze Zolyty. Poznałem tam moją kobietę Jankę i świetnie się ze sobą dogadujemy. Jestem zadowolony z wyboru biura i nie żałuje, że skorzystałem, bo wiele par już w tym biurze połączono.
|
# nina666 21.11.2019 15:51 |
|
witam, czy w tym biurze są naprawdę fajne oferty ?
komuś udało się znaleźć drugą połówkę? |
# Aleksandra40 04.01.2020 20:41 |
|
Również polecam biuro matrymonialne Zolyty, ja także poprzez to biuro poznałam cudownego faceta, z którym do dziś jesteśmy razem i planujemy wspólną przyszłość. Swatka Anna jest bardzo miła, pomocna, a przede wszystkim, co jest najważniejsze według mnie jest bardzo profesjonalna. Z zaangażowaniem łączy ludzi i świetnie jej to wychodzi.
#Maciej napisał(a) 17.10.2019 19:52 Nie korzystałem z tego biura, ale ze swojej strony mogę polecić ogólnopolskie biuro matrymonialne, a konkretnie Centrum Zapoznawcze Zolyty. Poznałem tam moją kobietę Jankę i świetnie się ze sobą dogadujemy. Jestem zadowolony z wyboru biura i nie żałuje, że skorzystałem, bo wiele par już w tym biurze połączono. |
# domi2455 23.01.2020 21:31 |
|
#nina666 napisał(a) 21.11.2019 15:51 witam, czy w tym biurze są naprawdę fajne oferty ? komuś udało się znaleźć drugą połówkę? mnie się udało.. polecam nie szukać na portalach randkowych, tylko od razu zarejestrować się tutaj. przede wszystkim potencjalni kandydaci są poważnie i konkretni |
# wera887 24.02.2020 17:38 |
|
zastanawiam sie nad wyborem pakietu..
ktoś mi doradzi ? bo nie wiem, co wybrać na początek |
# klaudi77 10.09.2020 14:49 |
|
W tym biurze poznałam swojego męża, z którym dzisiaj mam już dwójke dzieci.
Jeszcze kilka lat temu myśłalam, że to niemożliwe. A jednak... Jestem bardzo szczęśliwa. Polecam! |
# andziau 03.12.2020 09:03 |
|
Miłość - w obecnych czasach trudno ją znaleźć, ale takie miejsce jak Ostoya, to strzał w 10!
Poznałam kilka fajnych facetów, wybrali dla mnie odpowiednich partnerów. I nie ukrywam, że jeden wpadł mi mocno w oko. Jestem zadowolona i liczę, że będzie coś z tego poważnego. POLECAM |
# michu33 26.01.2021 07:23 |
|
Jestem zadowolony.
Spotkałem się tu z profesjonalizmem i doświadczeniem. To nie portal randkowy. To poważne miejsce, gdzie można liczyć na wsparcie i pomoc w kwestii drugiej połówki Mają dobrych specjalistów i skuteczne metody poszukiwania. |
dotore 25.08.2021 08:17 |
|
Portal randkowy - http://hespac.com/datingpl.htm Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
|
# Aśka 27.04.2022 11:31 |
|
Nie znam tego wymienionego. Ja skorzystałam z pomocy biura matrymonialnego Infinity Love. Mają swoje biuro na Wiślanej https://infinity-love.pl/kontakt Od pierwszego spotkania zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. I prawda jest też jaka że są skuteczni :) Dzięki nim poznałam swoją miłość życia. Generalnie panowie z którymi mnie poznawali byli fajni, sympatyczni i z klasą. Mają dobrą bazę ;)
|
# Adrianna655433 11.06.2022 10:06 |
|
Wspaniała opieka, troska, podejście.
Pytania są przemyślane, konkretne Mają super metody łączenia ludzi w pary. dla nich nie ma nic niemożliwego. |
# KANIA88 07.07.2022 19:34 |
|
Jestem bardzo zadowolona, bo udało mi się znaleźć tutaj fantastycznego faceta, z którym obecnie mieszkam i planujemy ślub.
Kiedyś - nie do pomyślenia. Teraz wiem, że było warto. |
# marlena7 14.01.2024 12:22 |
|
To miejsce, w którym można spotkać kogoś prawdziwnego, poważnego i dobrego.
Nie spodziewałam się, że będzie aż tak dobrze. Bardzo dziękuję. |
# sonia865 09.02.2024 13:53 |
|
Super wybór.
Jak biuro matrymonialne, to tylko Ostoya. Uważam, że świetnie łączą ludzi w pary. Moja znajoma już jest po ślubie. Ja liczę, że również w moim przypadku tez tak będzie. |
# nina74r55 25.03.2024 11:22 |
|
Wizyta w biurze Ostoya przy Mazowieckiej , to czysta przyjemność, zero stresu.
Samo zadowolenie. Spotkanie pierwsze dużo mi pokazało, jak działa takie biuro, jakich ludiz można tu spotkać. Ogólnie jestem dobrej myśli. |
# ania765 29.04.2024 09:46 |
|
Jestem po pierwszej wizycie w biurze.
Uważam, że lepiej wybrać nie mogłam. Biuro wychodzi naprzeciw klientowi. Wywiad psychologiczny jest prowadzony profesjonalnie. Widać, że są skoncentrowani na potrzebach klienta. |
# monika877 11.06.2024 15:05 |
|
Biuro jest wspaniałe.
Cieszę się, że wybrałam Ostoya. Miejsce otwarte na ludzi, pełne zrozumienia, empatii i profesjonalizmu. Pani Agata jest cudowna. W jej rękach zawsze czuje się dobrze. |
LINKI SPONSOROWANE