REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Bielizna damska

# maddzia55

28.01.2021 14:12

Potrzebuje czegoś nowego do mojej sypialni, sporo czytałem o roznych gadzetach erotycznych i mam w planach zakupy. Jest tego sporo w sieci, dlatego ciężko coś wybrac , a nie znam się na temacie.

# joannavb

28.01.2021 14:13

Przede wszystkim w takich produktach istotna jest jakośc oraz materiał, z którego są wykonane. No chyba, że chcesz uszkodzic swoje miejsca intymne, co moze wpłynac na ogolne zdrowie.

# maddzia55

Oczywiście, że interesują mnie tylko i wyłącznie produkty bezpieczne, wykonane z materiałów dobrej jakosci. Co możesz polcic ? Czy sama korzystasz ?

REKLAMA

# joannavb

Taka, sama korzystam i cenię sobie produkty, które posiadam. Razem z mężem mamy kilka masturbatorów ze strony http://xn--wiat-bielizny-damskiej-6de.pl i szczerze polecam Ci ich oferte.

# szosia

18.06.2021 10:14

a moim zdaniem najlepsza jest opcja jakiejś bielizny erotycznej tego typu https://valetta.pl/collections/harness :) Jak zakupicie raz to się przekonacie i będziecie zamawiać co chwile

# kawka

10.04.2023 13:57

Jeśli szukasz wygodne, bawełnianej bielizny, głównie majtek to zobacz sobie w Hibou - polska marka jak coś. Mają mega fajne , wygodne majki z wysokiej jakości bawełny. Nic nie uciskają, dobrze leżą - warto je kupić :)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni