Forum › Białołęka
Białołęka bez posłów
# wykształciuch 24.10.2007 18:52 |
|
Wyniki wyborów kandydatów z Białej
Rabczon PO - 793 - kicha Dolczewski PO - 800 kicha Półrolniczak - 1057 - kicha A gdybyśmy tak moi drodzy białołęczanie zagłosowali na tych ludzi równo po 1/3 głosów oddanych w Białołęce mielibyśmy troje swoich posłów. A wiecie ilu ludzi było uprawnionych w Białej ??? Nie wiecie !!!! To bardzo źle !!!! To sobie zadajcie trochę trudu i pomyślcie co zrobić aby w przyszłości mieć swoich posłów. Ruszcie wreszcie swoje puste łby i przestańcie głosować na numery, zacznijcie myśleć i głosować na swoich. Wiem, że myślenie jest bardzo męczące i szalenie bolesne. |
# B. W. 24.10.2007 19:32 |
|
Nie podniecaj się. Każdy ma prawo głosować na kogo chce
|
# B.W. radny 24.10.2007 20:58 |
|
choć wpis wyżej to nie ja - zgadzam się w 100%!
|
# piotrek 24.10.2007 23:17 |
|
szkoda i nie szkoda.....Dolczewskiego znam, starego, a nawet mamy wspólnych znajomych( Jura- starszy gostek), młodego nie znam.....Mariolka...fajna kumpela...podpadła piotruniowi....piotrunio nie chce znać Mariolki, a Endrju....facio z klasą...ale też piotruniowi coś tam napomnknął, i nic, broń boże w żadnej sprawie prywatnej.....społecznej.... iiii dupa.....ZAPAMIĘTAJCIE WSZYSCY KANDYDACI I nie kandydaci....liczy się całokształt.... a nie chwila słabości , bo kaczorki zostały znienawidzone przez wykształciuchów i ludków realnie oceniających teraźniejszość i przyszłość......ja mam 1 przyjaciela....a nasze motto brzmi....dla dobrych ludzi wszystko, niedobrych ludzi trzeba zniszczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
# pytajnik 25.10.2007 10:56 |
|
A co dałby nasz poseł?
Co dały Białołęce władze lokalne? Co dał burmistrz? Wszyscy olali sprawy lokalne, załatwili spalarnię, Czajkę i Eurobazar. Taki mają wkład. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 25.10.2007 15:34 |
|
Tu juz byla kiedys... a, ha, ha.... deputowana... a ha, ha, ha !
Ta, jak mowi dzisiaj o sobie w przerwach miedzy jedna modlitwa a druga - "kura domowa" - pozostawila po sobie trwale slady aktywnosci spolecznej polegajacej na skutecznym likwidowaniu w gminie: handlu, uslug i komunikacji miejskiej ! Kluczem do pojmowania przez nia interesu i dobra "publicznego", czytaj: wlasnego, bylo kolo opisane promieniem, r= 750 metrow. A haslo programowe wyrazalo sie wzorem: "Zero pubow, zero rozrywki, zero przystankow autobusowych i tras linii komunikacji miejskiej wokol mojego budynku", gdzie: ''wokol'' = r Naginajac skutecznie realia do tego wzoru wyrugowala stad: pub, bilard, sklep, warzywniak, pizzerie i dwie linie autobusowe, jedna dzienna i jedna nocna. Za to wszystko co miesiac pobierala diety z publicznej kasy. I sami powiedzcie: Na ... [ Regulamin - Matka Sławka z Gdańska ]... nam tu wiecej takich ? |
# bolero 25.10.2007 21:43 |
|
Masz racje Matko...Mierzejewska i jej wierni tak zwani asystenci społeczni to była zgrana kompania nawiedzonych.Pamiętam przechwalki na forum jednego z nich chyba nazywal się Chmielewski.
Wywialo ich i spokój .Ale tak jak piszesz zmarnowali wiele. Co można powiedzieć o kandydatach tej kampanii.Mi to szkoda Połrolniczaka.Co by nie powiedzieć o nim (zawsze znajdą się przeciwnicy no bo prezes )ale w historii Bialołęki nie bylo i sądzę że tak prędko nie będzie faceta o takim przygotowaniu fachowym. Jedni chca mieć Gula -gulę to mają tylko po co w sejmie . Półrolniczak -dwie kadencje przewodniczący komisji inwestycyjnej Rady Dzielnicy ,jedna kadencja w Radzie Miasta zastępca przewodniczacego to wiele.Nieudacznik tym nie pokieruje. I dlatego twierdze że glupota naszych mieszkanców polega na tym by jak najszybciej opluć drugiego nie myśląc o korzyściach dla nas.Wtedy mamy wewnętrzny spokój. A w takim Mielcu który niby leży daleko od W-wy i ludzie wedlug kaznodziei Piotra śą ludzikami może jeszcze bardziej naiwnymi niż tu potrafią wyczuć interes dla miasta i mają trzech posłów. Tyle Ci u nas rozumu co u Rocha Kowalskiego w pięści. |
# piotrek 26.10.2007 20:39 |
|
wypraszam sobie.....ludkami, nie ludzikami.......
|
# piotrek 26.10.2007 20:47 |
|
pytajnik ma rację, nawet gdybyśmy mieli 460 posłów w białej, to korzyść mieliby tylko mieszkający nieopodal.....to tak jak w polske pojechał rakowski.....asfalt im położyli.......a poza tym nic by nie zrobili, bo posłowie, nie idą po to aby pomóc polskiej społecznośći, wiekszość idzie po kasę 20 tysiaczków, lup grubakasę(lub czasopisma), a ci kasiaści po władzę, co jest jeszcze bardziej niebezpieczne od psychozy...patrz bliźniaki.......była pani mierzejewska i co, nawet na maile nie odpowiedziała, zresztą wąsacz miał więcej głosów na radnego, jak hanna na posła, tak to doncik ustawia.......perfidna metoda, typowo partyjna.............
|
# sikorka 31.10.2007 20:08 |
|
Piotruś -wydaje się mi że jesteś zrozumiany tylko przez siebie.Jesli to wszystko jest takie latwe to mając taki autorytet jak ty mógłbyś startować i te 20 tysiączków brać. Szkopuł w tym że nikt nazywany rozsądnym na Ciebie nie poloży nawet zdechłej kozy.To nie takie proste wszystko jak ci rozum dyktuje. Po co ja o rozumie pisze.
|
# piotrek 01.11.2007 17:47 |
|
nic nie rozumiesz z życia....99% ludzi utrudnia sobie i innym życie poprzez swoje zachowania i mądrości, myśląc, że robi dobrze.
A tak naprawdę, to wśród ludzi jest tylko garstka z zasadami i charakterem, oraz z myślami o innych, reszta to egoiści. wale te 20 tysiączków, bo te 20 tysiączków, to darmowe pieniądze ludków, którzy nie robia nic!!!dla kraju i ludzi....oni są tam dla swoich spraw i interesów bogatych inwestoró...wiem co mówię!!!!!! poparte jest wieloletnią obserwacją co do pewnych ustaw w bandyckim polskim sejmie!!!!! tak też się dzieje w innych sektorach....zresztą nie będę cię oświecał....bo to tak jakbym mówił do sikorki...-chodź sikorko zjedz mi z rączki słoninki-...po pierwsze nie zrozumiałaby ludzkiej mowy, a po drugie ludziom się nie ufa...najlepiej wszystkim!!!! wtedy jest bezpieczniej. |
# voytyla.tel02042005 07.11.2007 15:16 |
|
organistom już podziękujemy.
Wstyd że tacy ludzie są w urzędzie... Ble |
Jellyeater 17.11.2007 10:05 |
|
Jakbyśmy mieli posłów PO w parlamencie to, gdyby PO chciało rozpocząć polski pragram kosmiczny, to moglibyśmy starać sięo budowę kosmodromu na Białołęce. Na czas startów rakiety okoliczni mieszkańcy byli by łapani i przewożeni w bezpieczne miejsce. Jak żółwie na Cape Canaveral. Kosmodrom można by postawić na tych polach co miałbybyć Stadion Narodowy. Dobre miejsce, prawie odludne. :)
Ale nie mamy posłów więc kosmodromu nam nie postawią. Z resztą PO będzie miało inne problemy niż program kosmiczny. Może chociaż wyspisko śmieci zrobią. Albo jak zbudują elektrownię atomową, to skłądowisko odpaów promieniotwórczych. "#voytyla.tel02042005 2007.11.07 15:16 organistom już podziękujemy. Wstyd że tacy ludzie są w urzędzie... Ble" A mi nie. Przynajmniej się stara. Tak trzymać Panie Bartku!!! I nie chce tu budowy wszelkiego guana jakie tylko da się ściągnać. Za to burmistrz z PO i grupa z PO w urzędzie chce. I dlatego wszystko budują. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.