REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

Bezpłatne szkolenia zawodowe stypendium stażowe

# natalian

10.05.2016 13:35

Zapraszamy bezpłatne szkolenie i staże dla osób niepracujących w Legionowie.
Europejska Grupa Doradcza Sp. z o.o. zaprasza do udziału w bezpłatnych szkoleniach:
Sprzedawca /Kasjer
Archiwista dokumentów elektronicznych
oraz stażu (płatny, finansowany ze środków UE).
Do udziału w projekcie zapraszamy osoby młode w wieku 15-29 bez pracy, które nie uczestniczą
w kształceniu i szkoleniu, w tym w szczególności osoby niezarejestrowane w urzędach pracy.
Zapewniamy:
Stypendium stażowe
Zwrot kosztów dojazdu dla osób dojeżdżających
Zwrot kosztów opieki nad dziećmi do lat 7/osobami zależnymi
Materiały szkoleniowe
Wyżywienie w trakcie szkolenia
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt : 698 881 051 natalia@eurogrupa.pl

# korter

06.06.2016 07:23

Beauty lux i szkolenia zawodowe. Też zanim doszłam do zawodu trochę to trwało, ale akurat szkoleniami to było zdecydowanie najłatwiejsze. Kluczowe, że po prostu jestem w odpowiednim miejscu - radzę sobie. Ale zanim doszłam do tego, również trochę minęło. Wszystko trzeba wielokrotnie przećwiczyć.

# pepper

17.06.2016 07:28

Potwierdzam - zawodowe w Beauty lux są bardzo wymagające, ale też zdecydowanie do zawodu przygotowują. To było mnóstwo pracy, ale cele dzięki nim osiągnęłam, a nawet nie sądziłam, że w tak krótkim czasie, tak daleko zajdę. Jednak się da.

REKLAMA

# Kam1l

05.07.2016 12:56

Uczestniczyłem w kursach szkoleniowych organizowanych przez Coach Development. Przez cały czas trwania kursu szkoleniowego trener uczył jak rozwiązywać różne sytuacje problemowe. Wszystko na co zwracał uwagę, okazało się bardzo przydatne w pracy. Szkolenia dla mnie były bardzo pomocne.

# adam_nowakowski

05.07.2016 12:57

Uczestniczyłem w kursach szkoleniowych organizowanych przez Coach Development. Przez cały czas trwania kursu szkoleniowego trener uczył jak rozwiązywać różne sytuacje problemowe. Wszystko na co zwracał uwagę, okazało się bardzo przydatne w pracy. Szkolenia dla mnie były bardzo pomocne.

# adam_nowak

05.07.2016 12:58

REKLAMA

# korter

06.07.2016 07:26

Beauty lux i szkolenia zawodowe, ale ogólnie dojście w tym temacie do wysokiego poziomu po prostu musi wymagać czasu. Nie zrobi się tego natychmiast, zawsze coś takiego dzieje się stopniowo, ale powiedzmy, że dzięki temu w dosyć krótkim czasie do zawodu można rzeczywiście dojść.

# korter

18.07.2016 07:24

Potwierdzam. Te szkolenia w Beauty lux rzeczywiście do pracy przygotowują, a tak to przynajmniej wyglądało w moim przypadku. Sama doskonale wiele ile dzięki temu osiągnęłam i jak przygotowałam się do pracy w kosmetyce. A ogólnie nie ma łatwiejszej drogi, chociaż trochę trzeba się narobić ;-)

# anna nosek

01.09.2016 07:21

Akurat dla branży kosmetycznej to jest zdecydowanie najłatwiejsza droga. Robicie szkolenie zawodowe, odpowiednio do tego podchodzicie, a wtedy korzyści przychodzą same. Nic się nie dzieje od razu, zmiany widać stopniowo, ale cele na bank zrealizujecie. Kwestia solidnego zaangażowania w temat.

REKLAMA

# kserus

12.09.2016 07:26

Szkolenie zawodowe robisz w Beauty lux, tam was przygotują do pracy i wszystkiego nauczą. Wiadomo, że nic nie będzie się działo natychmiast, do wszystkiego dojdziecie z czasem, ale nie ma łatwiejszej i szybszej drogi. Swoje zrobiłam, napracowałam się, ale wszystko pod względem zawodowym mam ogarnięte.

# metkas

19.01.2017 07:24

Mnie akurat wszystko udało się zrobić dopiero przez beauty lux, właśnie szkoleniami zawodowymi, mocno angażując się w temat. Pewnie, że to wszystko wymaga czasu, dobrej osoby prowadzącej zajęcia, ale przy odpowiedni zaangażowaniu naprawdę wszystko jest szybko do ogarnięcia. Trzeba tylko umieć nad sobą pracować. A oni mają świetnych prowadzących.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025
Sylwester 2024/2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe