REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Bsiej

17.06.2019 09:12

Trzeba uśpić. Właściciela oczywiście. Nie można karać zwierzęcia z głupotę człowieka.

# opos

17.06.2019 11:44

Co mają w głowach ludzie, którzy trzymają takie psy w blokach? Chodzi im o wzbudzanie strachu?
Przecież takich osobników trzeba izolować, leczyć. To są potencjalni mordercy.

# Stefan enty władzy

17.06.2019 17:23

Ja mam także pitbull a ale moim zdaniem posiadacz takiego psa powinien być odpowiedzialny a nie zachowywać się jak skończony idiota Mój od małego bawił i bawi się z psami i kotami Nie jest uczony agresji Moja córka ma 11 lat i ma mnóstwo koleżanek które z nim się bawią ZALEŻY OD WYCHOWANIA PSA I WŁAŚCICIEL TEŻ POWINIEN BYĆ ROZSĄDNY

REKLAMA

# M. Z.

17.06.2019 20:43

Zawsze dziwiły mnie komentarze osób których oburza trzymanie dużych zwierząt w domu. Psy i inne zwierzęta były z nami od zarania dziejów. Służyły jako pomoc ale i towarzysze. Sama miałam, mam i będę miała i duże i małe zwierzęta. Nazwanie mnie potencjalnym mordercą jest śmieszne i infantylne. Zwierzęta to nie zabawki i nawet York potrafi zrobić niemałą krzywdę ( z doświadczenia wiem) więc mercy. Właściciel powinien dostać karę taką którą zapamięta na lata i zakaz posiadania zwierząt. Właściciele małego psa współczuję, na pewno to dla niej przeżycie było.

# Blacha

17.06.2019 21:08

Opis po twojej wypowiedzi muszę stwierdzić, że masz sieczkę zamiast mózgu

# Niko

18.06.2019 12:38

Pies bez przyczyny nie zaatakuje,musiał być drażniony lub prowokowany ,aby tak zareagował.

REKLAMA

# Bemowianka

18.06.2019 22:08

Nie daj jeśli mi ma drodze stanie ten młot z tym psem ...

# Ast

19.06.2019 11:01

To nie jest miejsce do przepychanek i wylewania z siebie frustracji. Każdy opiekun zwierzęcia jest odpowiedzialny za jego postępowanie i czy to pies małej czy dużej rasy należy nad nim sprawować odpowiednią kontrolę, aby nie dogodziło do wypadków takich jak w treści artykułu
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025