REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# gienio

19.08.2015 16:24

Do tej rudera? A jakie koszty adaptacji.? Taniej zbudować nowe chyba

# Zdrowa

19.08.2015 20:44

Nie wierzę-to pierwsza decyzja HGW,której Zygrzak i ekipa nie opprotestowała,opluła i podała do sądu.Folwark-co Wam dolega?

# marek z mpt

19.08.2015 23:53

to normalna sprawa i normalnie powinien wypowiadać się w tej sprawie Burmistrz Bemowa a nie jakiś pełnomocnik (przypomnijmy taki niepotrzebny urzędas kosztuje Warszawiaków 10 tys. zł miesięcznie i nie ma podstawy prawnej do jego funkcjonowania) A ta HGW co tak chyłkiem na Bemowie? Boi się mieszkańców?

REKLAMA

# mani

20.08.2015 08:34

Co to jest ten Pan pełnomocnik do spraw bemowa? Z tego co czytałem to przecież jest Zarzad Bemowa? Czy to jakiś platformerski aparatczyk ? Oświećcie mnie bo ja nie w temacie ?

# skafanderek

20.08.2015 18:55

To świetna lokalizacja ale na FILIĘ domu kultury, ale nie na główną siedzibę (skupioną na działaniach plenerowych). Powód oczywisty - jak się tam dostać? W sezonie przyjemnie rowerem (ale poza sezonem, a jak ktoś nie chce / nie lubi / nie może rowerem? W miarę dobrze samochodem osobowym (chociaż odległość z drugiego końca Bemowo np. okolic Połczyńskiej raczej zniechęcająca). Od każdego przystanku autobusowego zostaje natomiast kawał drogi - OK, w ładną letnią pogodę można to potraktować jako miły spacer ale... nie zawsze jest ładna pogoda. Przypominam, też że najbliższe przystanki do zbyt często używanych nie należą. Przede wszystkim zaś co z osobami starszymi, niepełnosprawnymi? Czy mają zostać wykluczeni? Co z bezpieczeństwem np. powrót z zajęć na piechotę o 20.00 przez forty może nie należeć do najprzyjemniejszych dla wielu osób. Ta lokalizacja jest zabójcza dla domu kultury. Istnieją miejsca, które można wykorzystać dużo lepiej - oczywiście nie wiem, które z nich są w gestii gminy / miasta, ale np. teren naprzeciwko Ratusza? Teren przy Dywizjonu 303 / Powstańców Śląskich, Co prawda trudno tam o zapewnienia kameralnego klimatu, który też w takim miejscu byłby przydatny, ale przynajmniej można się tam dostać. A może teren przy właśnie przebudowywanej ulicy Pełczyńskiego?

# BeMózg

20.08.2015 21:57

Gronkowiec powinna zapaść się pod ziemię ze wstydu, że pod jej rządami na terenie dzielnicy o ogromnym ruchu budowlanym istnieje tak olbrzymi zasyfiały obszar.

REKLAMA

# nowylemur

21.08.2015 09:05

proste, zaorac Aleje Sportow lub ja przebudowac a na tym miejsci postawic nowy budynek ArtBem, no, ale ktos musialby sie przyznac do wczesniejszych bledow i ta opcja nie przejdzie

# nowylemur

21.08.2015 09:07

proste, zaorać Aleje Sportów lub ją przebudować a na tym miejscu postawić nowy budynek Art Bem, no, ale ktoś musiałby się przyznać do wcześniejszych błędów i ta opcja nie przejdzie

# nowylemur

21.08.2015 09:08

proste, zaorać Aleję Sportów lub ją przebudować a na tym miejscu postawić nowy budynek Art-Bem, no, ale ktoś musiałby się przyznać do wcześniejszych błędów i ta opcja nie przejdzie

REKLAMA

# jsg

21.08.2015 11:12

Na tym odludziu ???!!!!

# Basia

21.08.2015 11:46

Świetna wiadomość!Dla tego budynku była to ostatnia szansa.Za dwa lata malkontenci będą gryźć się w język i zapisywać swoje dzieci na zajęcia.

# Milena

21.08.2015 12:59

Lokalizacja jest zupełnie nieprzemyślana. Mam nadzieję, że jednak ktoś się postuka w czoło i to zmieni.

REKLAMA

# wiceszef folwarku

21.08.2015 16:27

Ja się szukam w czoło i zgadzam się z Milena ale nie mam żadnej mocy sprawczej

# Radomska

25.08.2015 09:37

Zamiast robisz sobie świetlice mogliby używać rozumu. Lokalizacja jest do niczego. Poroniony pomysl

# Ola

05.09.2015 20:58

Proponuję wykorzystać teren osiedla Przyjaźń.
Te baraki to ruina. Bemowo może dogadać się z właścicielem terenu i zagospodarować go wspólnie dla dobra dzielnicy i ......

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy