Forum › Bemowo
# gienio 19.08.2015 16:24 |
|
Do tej rudera? A jakie koszty adaptacji.? Taniej zbudować nowe chyba
|
# Zdrowa 19.08.2015 20:44 |
|
Nie wierzę-to pierwsza decyzja HGW,której Zygrzak i ekipa nie opprotestowała,opluła i podała do sądu.Folwark-co Wam dolega?
|
# marek z mpt 19.08.2015 23:53 |
|
to normalna sprawa i normalnie powinien wypowiadać się w tej sprawie Burmistrz Bemowa a nie jakiś pełnomocnik (przypomnijmy taki niepotrzebny urzędas kosztuje Warszawiaków 10 tys. zł miesięcznie i nie ma podstawy prawnej do jego funkcjonowania) A ta HGW co tak chyłkiem na Bemowie? Boi się mieszkańców?
|
# mani 20.08.2015 08:34 |
|
Co to jest ten Pan pełnomocnik do spraw bemowa? Z tego co czytałem to przecież jest Zarzad Bemowa? Czy to jakiś platformerski aparatczyk ? Oświećcie mnie bo ja nie w temacie ?
|
# skafanderek 20.08.2015 18:55 |
|
To świetna lokalizacja ale na FILIĘ domu kultury, ale nie na główną siedzibę (skupioną na działaniach plenerowych). Powód oczywisty - jak się tam dostać? W sezonie przyjemnie rowerem (ale poza sezonem, a jak ktoś nie chce / nie lubi / nie może rowerem? W miarę dobrze samochodem osobowym (chociaż odległość z drugiego końca Bemowo np. okolic Połczyńskiej raczej zniechęcająca). Od każdego przystanku autobusowego zostaje natomiast kawał drogi - OK, w ładną letnią pogodę można to potraktować jako miły spacer ale... nie zawsze jest ładna pogoda. Przypominam, też że najbliższe przystanki do zbyt często używanych nie należą. Przede wszystkim zaś co z osobami starszymi, niepełnosprawnymi? Czy mają zostać wykluczeni? Co z bezpieczeństwem np. powrót z zajęć na piechotę o 20.00 przez forty może nie należeć do najprzyjemniejszych dla wielu osób. Ta lokalizacja jest zabójcza dla domu kultury. Istnieją miejsca, które można wykorzystać dużo lepiej - oczywiście nie wiem, które z nich są w gestii gminy / miasta, ale np. teren naprzeciwko Ratusza? Teren przy Dywizjonu 303 / Powstańców Śląskich, Co prawda trudno tam o zapewnienia kameralnego klimatu, który też w takim miejscu byłby przydatny, ale przynajmniej można się tam dostać. A może teren przy właśnie przebudowywanej ulicy Pełczyńskiego?
|
# BeMózg 20.08.2015 21:57 |
|
Gronkowiec powinna zapaść się pod ziemię ze wstydu, że pod jej rządami na terenie dzielnicy o ogromnym ruchu budowlanym istnieje tak olbrzymi zasyfiały obszar.
|
# nowylemur 21.08.2015 09:05 |
|
proste, zaorac Aleje Sportow lub ja przebudowac a na tym miejsci postawic nowy budynek ArtBem, no, ale ktos musialby sie przyznac do wczesniejszych bledow i ta opcja nie przejdzie
|
# nowylemur 21.08.2015 09:07 |
|
proste, zaorać Aleje Sportów lub ją przebudować a na tym miejscu postawić nowy budynek Art Bem, no, ale ktoś musiałby się przyznać do wcześniejszych błędów i ta opcja nie przejdzie
|
# nowylemur 21.08.2015 09:08 |
|
proste, zaorać Aleję Sportów lub ją przebudować a na tym miejscu postawić nowy budynek Art-Bem, no, ale ktoś musiałby się przyznać do wcześniejszych błędów i ta opcja nie przejdzie
|
# jsg 21.08.2015 11:12 |
|
Na tym odludziu ???!!!!
|
# Basia 21.08.2015 11:46 |
|
Świetna wiadomość!Dla tego budynku była to ostatnia szansa.Za dwa lata malkontenci będą gryźć się w język i zapisywać swoje dzieci na zajęcia.
|
# Milena 21.08.2015 12:59 |
|
Lokalizacja jest zupełnie nieprzemyślana. Mam nadzieję, że jednak ktoś się postuka w czoło i to zmieni.
|
# wiceszef folwarku 21.08.2015 16:27 |
|
Ja się szukam w czoło i zgadzam się z Milena ale nie mam żadnej mocy sprawczej
|
# Radomska 25.08.2015 09:37 |
|
Zamiast robisz sobie świetlice mogliby używać rozumu. Lokalizacja jest do niczego. Poroniony pomysl
|
# Ola 05.09.2015 20:58 |
|
Proponuję wykorzystać teren osiedla Przyjaźń.
Te baraki to ruina. Bemowo może dogadać się z właścicielem terenu i zagospodarować go wspólnie dla dobra dzielnicy i ...... |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.