Forum › Legionowo i Jabłonna
Będzie obwodnica w Jabłonnej!!!
# omenn33 24.09.2004 13:42 |
|
Więm z potwierdzonych źródeł że zaczęto wykupywanie ziemi na terenie gdzie ma byc obwodnica! Pracę mają sie rozpocząć w 2006 roku wiecie cos na ten temat!??
|
# omen33 24.09.2004 13:43 |
|
Przepraszam w Jabłonnie
|
# olo 26.09.2004 10:23 |
|
widzę że jak zwykle wszyscy jesteśmy na bierząco może... Może lola coś wie jest z Jabłonny!!! Halo Lola odezwiesz się do nas w tej sprawie??
|
# leszek 26.09.2004 13:37 |
|
Moze znasz jakieś szczegóły. Moja działka od lat stoi na trasie obwodnicy i w związku z tym - primo nic nie mogę na niej wybudować, secundo - nikt jej nie chce kupić. Nic nie wiem o trwających wykupach. Albo to plotka, albo do mnie jeszcze nie dotarli.
|
# omen33 27.09.2004 16:19 |
|
Wiem na 100%, że rozpoczęli wykup, jak to dokładnie wygląda tego nie wiem! Powinieneś zadzwonić do urzędu gminy i poprosić o szczegóły!
|
# likifo2 29.09.2004 19:34 |
|
Bzdury jakieś. Kto wykupuje? Gmina? Chyba raczej powiat, albo wojewoda. Obwodnica to droga raczej wojewódzka. Też mam podobna sytuację z działką. Odkąd ją odziedziczylem (jakies 20 lat temu, jeszcze w PRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) slyszę o obwodnicy i nic nie mogę z ziemią zrobić.
|
# omen33 30.09.2004 14:37 |
|
Do likifo2:
Żadne bzdury tylko fakty! Człowiek który tam mieszka, mi to powiedział! Skoro zatem nic się nie działo do tej pory to ja mówie że sie zaczyna dziać! niech się Pan zatem dowie kiedy dotrą do Pana! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.