REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Artykuły dziecięce

# Mimio

19.02.2019 21:30

Z małżonką za kilka miesięcy zostaniemy rodzicami. Mam więc pytanie: gdzie i co należy kupić :D Wiem, że pytanie dla 90% osób wyda się trywialne, ale to nasze pierwsze dziecko, a wśród bliskich znajomych i rodziny niespecjalnie mamy osoby w podobnej sytuacji do naszej... Czego będziemy potrzebować w pierwszej kolejności i gdzie to kupić, by nie zbankrutować? :D

# Karola_Maria

19.02.2019 21:39

Jeśli chodzi o ciuszki dla Maluszka to polecam Lidla, bo tanio i dobrze jakościowo. Co do wyprawki kosmetycznej/higienicznej, to w Rossmannie jest ogromny wybór rzeczy i dla mamy i dla Dzieciątka: http://www.kupino.pl/gazetki/rossmann Dużo by się rozpisywac, więc odsyłam do listy obowiązkowej na mamotoja.pl

# Gabrielle

04.05.2021 13:06

Przede wszystkim gratulacje! Przed Wami wyjątkowy czas. Będziecie na pewno zmęczeni ale szczęśliwi. Jeśli mogę doradzić sklep z akcesoriami dla dzieci i niemowląt to na myśl przychodzi mi tylko sklep https://www.malama.pl/ chyba całą wyprawkę miałam z tego sklepu. Fajny, duży wybór i jakość na prawdę wysoka. Ja szczególnie polecam kocyki bambusowe i otulacze, wiele mam bardzo chwaliło i się skusiłam. Nie żałuję.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni