REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

# Ktos

25.05.2016 19:01

Legionoski ops z niczym sie nie spieszy pani dyrektor prawie nigdy nie ma żadko ktory pracownik jest uprzejmy a najmiej pan z rodzinnego trakuja ludzi jak śmieci i gdzies maja ustawy i wyroki sadu w sprawach alimentow z funduszu nikt nie ma pieniędzy w terminie jaki jest na wyrokach sadowych.a pani dyrektor dawno do wymiany

# bemwaw

26.05.2016 14:47

Myśmy złożyli wniosek na Bemowie elektronicznie przez bank na samym początku kwietnia na jedno dziecko, czyli bez weryfikacji dochodów. Jedyne co przyszło do tej pory to potwierdzenie złożenia wniosku :)
Ja się z tego śmieję ale oczywiście jest możliwe szybkie otrzymanie pieniędzy, oczywiście jak zwykle przez znajomości. Pod tym względem w państwowych instytucjach nic się nie zmienia :)

# remka

06.06.2016 15:23

Rodzice, którzy otrzymali pieniądze powinni zainwestować w lokalizator gps dla dziecka. Zobaczcie: http://calmean.com/pl/sklep/lokalizator-gps/smartwatch-calmean-child-watch-zielony Skuteczny sposób na kontrolę nad dzieckiem.

REKLAMA

# Agatale

10.06.2016 11:49

bemwaw bez dochodu od drugiego dziecka niestety a na pierwsze i jedyne z dochodami. Ja tez wciąż jeszcze czekam bo też tylko na 1 dziecko. Szlag człowieka może trafić! W OPS połowa ludzi do zwolnienia. Wstyd!

# KAKA

16.06.2016 15:38

Wniosek o świadczenie na drugie dziecko składałam na początku kwietnia, do dziś nie mam ani decyzji ani tym bardziej pieniędzy. Harmonogram, o który mówi pani dyrektor raczej nie jest realizowany prawidłowo. Znam osoby, które składały wnioski (także na drugie i kolejne dziecko) dużo później niż ja i na decyzje i pieniądze czekały 2 - 3 tygodnie...

# Mieszkaniec Legionowa

17.06.2016 10:18

Tak właśnie wygląda praca w OPS - wszyscy są zatrudnieni jako rodzina i znajomi ale żaden nie zna się na robocie :(

REKLAMA

# Pierre de Lony

23.06.2016 12:11

Widać jak polskie społeczeństwo jest biedne skoro program 500+ to wydarzenie roku a ludzie czują się jakby wygrali w totka. Żenujący spektakl.
To tylko 100 EUR a ludzie się cieszą jakby dostali 10 tys.zł/mc.

# arek_ch

26.02.2017 19:24

Może przekroczyli progi dochodowe? Nie każdemu należą się pieniądze z programu 500+. Na https://poradnikpracownika.pl/ szczegółowo opisano kto może się starać o zapomogę i jak.

# BluE

21.11.2017 16:20

Ostatnie dni zapisów! Przyjdź do BLUE Education!!!Potrzebujesz statusu ucznia, uprawnień do zniżek na przejazdy, legitymacji, zaświadczenia renty, do ZUS? Zapisz się na ciekawe kierunki bez czesnego w BLUE Education i podnieś swoje kwalifikacje! Zapraszamy do sekretariatu przy ul. Szpitalna 1/10, piętro 3, Warszawa. Więcej informacji pod numerem tel. 533 075 975

REKLAMA

# syfiassta reklama.

21.11.2017 19:23

super wspaniale, korzystaj i doopy innym nimi nie zawracaj, banda partaczy i naciągaczy
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA