Forum › Legionowo i Jabłonna
# Ktos 25.05.2016 19:01 |
|
Legionoski ops z niczym sie nie spieszy pani dyrektor prawie nigdy nie ma żadko ktory pracownik jest uprzejmy a najmiej pan z rodzinnego trakuja ludzi jak śmieci i gdzies maja ustawy i wyroki sadu w sprawach alimentow z funduszu nikt nie ma pieniędzy w terminie jaki jest na wyrokach sadowych.a pani dyrektor dawno do wymiany
|
# bemwaw 26.05.2016 14:47 |
|
Myśmy złożyli wniosek na Bemowie elektronicznie przez bank na samym początku kwietnia na jedno dziecko, czyli bez weryfikacji dochodów. Jedyne co przyszło do tej pory to potwierdzenie złożenia wniosku :)
Ja się z tego śmieję ale oczywiście jest możliwe szybkie otrzymanie pieniędzy, oczywiście jak zwykle przez znajomości. Pod tym względem w państwowych instytucjach nic się nie zmienia :) |
# remka 06.06.2016 15:23 |
|
Rodzice, którzy otrzymali pieniądze powinni zainwestować w lokalizator gps dla dziecka. Zobaczcie: http://calmean.com/pl/sklep/lokalizator-gps/smartwatch-calmean-child-watch-zielony Skuteczny sposób na kontrolę nad dzieckiem.
|
# Agatale 10.06.2016 11:49 |
|
bemwaw bez dochodu od drugiego dziecka niestety a na pierwsze i jedyne z dochodami. Ja tez wciąż jeszcze czekam bo też tylko na 1 dziecko. Szlag człowieka może trafić! W OPS połowa ludzi do zwolnienia. Wstyd!
|
# KAKA 16.06.2016 15:38 |
|
Wniosek o świadczenie na drugie dziecko składałam na początku kwietnia, do dziś nie mam ani decyzji ani tym bardziej pieniędzy. Harmonogram, o który mówi pani dyrektor raczej nie jest realizowany prawidłowo. Znam osoby, które składały wnioski (także na drugie i kolejne dziecko) dużo później niż ja i na decyzje i pieniądze czekały 2 - 3 tygodnie...
|
# Mieszkaniec Legionowa 17.06.2016 10:18 |
|
Tak właśnie wygląda praca w OPS - wszyscy są zatrudnieni jako rodzina i znajomi ale żaden nie zna się na robocie :(
|
# Pierre de Lony 23.06.2016 12:11 |
|
Widać jak polskie społeczeństwo jest biedne skoro program 500+ to wydarzenie roku a ludzie czują się jakby wygrali w totka. Żenujący spektakl.
To tylko 100 EUR a ludzie się cieszą jakby dostali 10 tys.zł/mc. |
# arek_ch 26.02.2017 19:24 |
|
Może przekroczyli progi dochodowe? Nie każdemu należą się pieniądze z programu 500+. Na https://poradnikpracownika.pl/ szczegółowo opisano kto może się starać o zapomogę i jak.
|
# BluE 21.11.2017 16:20 |
|
Ostatnie dni zapisów! Przyjdź do BLUE Education!!!Potrzebujesz statusu ucznia, uprawnień do zniżek na przejazdy, legitymacji, zaświadczenia renty, do ZUS? Zapisz się na ciekawe kierunki bez czesnego w BLUE Education i podnieś swoje kwalifikacje! Zapraszamy do sekretariatu przy ul. Szpitalna 1/10, piętro 3, Warszawa. Więcej informacji pod numerem tel. 533 075 975
|
# syfiassta reklama. 21.11.2017 19:23 |
|
super wspaniale, korzystaj i doopy innym nimi nie zawracaj, banda partaczy i naciągaczy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.