Forum › Białołęka
# Ryba 09.02.2021 13:01 |
|
Przejścia pewnie są niebezpieczne, ale są. Tymczasem są miejsca, gdzie o przejście aż się prosi, ale nie ma. Ludzie przechodzą siłą rzeczy przez ulicę w miejscu niedozwolonym.
|
# Mikolaj 09.02.2021 13:27 |
|
Ja dodam jeszcze jedno skrzyzowanie Milenijna z Ćmielowską o nim nikt nie pamięta a jest niebezpieczne, zle oswietlenie przechodnie sa niewidoczni zwlaszcza wieczorem, sygnalizowano tyle razy i bez efektu
|
# Mikolaj 09.02.2021 13:28 |
|
Ja dodam jeszcze jedno skrzyzowanie Milenijna z Ćmielowską o nim nikt nie pamięta a jest niebezpieczne, zle oswietlenie przechodnie sa niewidoczni zwlaszcza wieczorem, sygnalizowano tyle razy i bez efektu
#Mikolaj napisał(a) 09.02.2021 13:27 Ja dodam jeszcze jedno skrzyzowanie Milenijna z Ćmielowską o nim nikt nie pamięta a jest niebezpieczne, zle oswietlenie przechodnie sa niewidoczni zwlaszcza wieczorem, sygnalizowano tyle razy i bez efektu a poza tym oswietlenie na Milenijnej jest slabe. |
# Marian 09.02.2021 16:25 |
|
Kolejne tysiące progów. Warszawska patologia. Pewnie te platikowe od szwagra. Ile smogu to wygeneruje?
|
# PaDD 11.02.2021 19:50 |
|
przejścia może i są niebezpieczne, ale to nie przejścia potrącają. mieszkam na Białołęckiej i nie raz ocaliła mnie własna uważność - bo nawet jak auto z jednej strony się zatrzyma to z tej drugiej niekoniecznie. raz prawie była stłuczka bo jedno auto mnie przepuściło, ale to co jechało za nim nie wyhamowało i musiało skręcać w chodnik. bo niestety solidne przekraczanie prędkości to na Białołęckiej norma :/
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.