REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

10-lecie BOSu

# sportowiec

18.10.2008 13:16

Dziś jest wielka impreza sportowo-kulturalna z okazji 10-lecia Białołęckiego Ośrodka Sportu, w ramach obchodów: turniej piłkarski dla szkół podstawowych z dzielnicy Białołęka, pięknie, byłem tylko nie zauważyłem żadnych drużyn ani zawodników biorących udział w tym turnieju.Po wszystkim napiszą w gazetce Burmistrza "Czas Białołęki" że impreza była udana i ponad 150 najbardziej zainteresowanych, czyli dzieci z białołęckich szkół uczestniczyło w imprezie. Mali sportowcy chętnie startowali w grach, wyścigach i sportowych zabawach, a młodzi piłkarze rozegrali turniej piłkarski na nowym boisku BOSu.

# kibic

20.10.2008 09:52

Nie chce mi się w to wierzyć. Niestety nie było mnie tam.
Nasz BOS zatrudniający tak wielu managerów i organizatorów sportu pod taką dyrekcją i kierownictwem na pewno nie mógł mieć takiej wpadki.
Przecież to boisko na Światowida to oczko w głowie i źrenica w tym oku.
Nie, to nie możliwe aby tak dali ..................

# eo

20.10.2008 11:13

Ależ oczywiście ,że mecze się odbyły - szkoda tylko że pogoda kiepska. W piłce nożnej było 5lub6 drużyn

REKLAMA

# gracz

22.10.2008 21:20

ty kibic trzeba było się zgłosić ja grałem ty jesteś kibic ale w kapciach!

# siekierka kurpiowska

22.10.2008 21:46

A gdzie zdjęcia z turnieju piłkarskiego na stronie BOS-u? Gdzie zdjęcia wygranych?Gdzie nasi włodarze wręczający puchary z p.R.Stachurskim i H.skrobkiem na czele.
Nie wykorzystali wspaniałej sytaucji, aby pokazać się "w tłumie"?
Nieprawdopodobne!!!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA