Forum › Białołęka
10-lecie BOSu
# sportowiec 18.10.2008 13:16 |
|
Dziś jest wielka impreza sportowo-kulturalna z okazji 10-lecia Białołęckiego Ośrodka Sportu, w ramach obchodów: turniej piłkarski dla szkół podstawowych z dzielnicy Białołęka, pięknie, byłem tylko nie zauważyłem żadnych drużyn ani zawodników biorących udział w tym turnieju.Po wszystkim napiszą w gazetce Burmistrza "Czas Białołęki" że impreza była udana i ponad 150 najbardziej zainteresowanych, czyli dzieci z białołęckich szkół uczestniczyło w imprezie. Mali sportowcy chętnie startowali w grach, wyścigach i sportowych zabawach, a młodzi piłkarze rozegrali turniej piłkarski na nowym boisku BOSu.
|
# kibic 20.10.2008 09:52 |
|
Nie chce mi się w to wierzyć. Niestety nie było mnie tam.
Nasz BOS zatrudniający tak wielu managerów i organizatorów sportu pod taką dyrekcją i kierownictwem na pewno nie mógł mieć takiej wpadki. Przecież to boisko na Światowida to oczko w głowie i źrenica w tym oku. Nie, to nie możliwe aby tak dali .................. |
# eo 20.10.2008 11:13 |
|
Ależ oczywiście ,że mecze się odbyły - szkoda tylko że pogoda kiepska. W piłce nożnej było 5lub6 drużyn
|
# gracz 22.10.2008 21:20 |
|
ty kibic trzeba było się zgłosić ja grałem ty jesteś kibic ale w kapciach!
|
# siekierka kurpiowska 22.10.2008 21:46 |
|
A gdzie zdjęcia z turnieju piłkarskiego na stronie BOS-u? Gdzie zdjęcia wygranych?Gdzie nasi włodarze wręczający puchary z p.R.Stachurskim i H.skrobkiem na czele.
Nie wykorzystali wspaniałej sytaucji, aby pokazać się "w tłumie"? Nieprawdopodobne!!!! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.