REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Zna ktoś - Pożyczki online netpozyczka24.pl

olaowoc123

12.01.2019 11:16

Witam, znalazłam portal finansowy: Pożyczki firmy pozabankowe https://www.netpozyczka24.pl/ gdzie można pożyczać bez wychodzenia z domu i to na dowód osobisty. Nigdy nie musiałam pożyczać, więc nie mam doświadczenia i wiedzy. Jednak to, co znalazłam w sieci - netpozyczka24.pl wydaje się optymalnym wariantem na przestrzeni innych propozycji.
Jednak wolałam zapytać, czy ktoś zna temat i może coś więcej...
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ania z Warszawy.

olaowoc123

02.03.2019 13:30, wpis modyfikowany 2 razy,ostatnio 22.07.2023 18:26

Polecam
Pożyczki na uproszczonych warunkach online - https://www.netpozyczka24.pl/pozyczki-chwilowki-udzielane-bez-konta-bankowego z limitem do 20 000 zł na 48 miesięcy.

# mol

02.03.2019 14:38

XD reklama poziom dno :D nawet nicku nie zmienilas

REKLAMA

oewonga

25.06.2019 18:30

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do zapoznania się z ofertą naszej firmy. Jesteśmy wielokrotnie nagradzaną firmą z branży internetowych usług finansowych. Działamy w oparciu o zasady:
- przejrzystości - informujemy o wszystkich kosztach i warunkach korzystania z naszej oferty
- elastyczności - dostosowujemy naszą ofertę do indywidualnych potrzeb naszych Klientów
- komfortu - korzystanie z naszych produktów jest proste i wygodne. Nasza oferta jest dostępna online, bez konieczności wychodzenia z domu.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
- telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
- poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

# polista

06.12.2019 17:59

Czy mogę aplikować o pożyczkę w wonga bez zaświadczenia o dochodach?

oewonga

18.12.2019 17:46

Witam! Polista, podczas składania wniosku o pożyczkę w wonga.com zazwyczaj nie wymagamy dokumentów z pracy, urzędów czy zaświadczeń o uzyskiwanych dochodach. Zastrzegamy sobie jednak prawo do poproszenia o takie dokumenty w trakcie dodatkowej weryfikacji Twojego wniosku o pożyczkę. W szczególnych przypadkach jest to niezbędne do zweryfikowania poprawności wniosku i wydania decyzji o przyznaniu pożyczki.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
- telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
- poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025