REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zmiana trasy 508

# Niki

23.12.2005 18:36

Kto tak głupio wymyślił???
Dlaczego 508 ma tak samo jeździć jak E-4 do Pl. Wilsona,
czy nikt nie pomyślał o osobach dojeżdżających z zachodniego???

ragozd

23.12.2005 18:50

czlowieku - 404 i 186 to pies? Kiedys jechalem 508 z dworca i zalowalem - korki w centrum to masakra w porownaniu z mala obwodnica.

# Aniabar

23.12.2005 22:16

Myślę, że z dojazdem z Dworca Zach. w ciągu dnia nie ma problemu, gorzej wieczorami. Wówczas 404 już nie jeźdi, zostaje 186. A po drugie - do przystanku jest kawałek, z plecakiem lub bagażem trochę ciężko i niebezpiecznie.
Już kiedyś nad tym problemem się zastanawiałam i własnie wymyśliłam, że najlepsze rozwiązanie to gdyby 186 puścili Szczęśliwicką a nie całym odciniem Bitwy Warszawskiej. Wówczas zachaczałoby o przystanek, który jest tuż pod dworcem.

REKLAMA

# Aniabar

23.12.2005 22:39

Do ragoza:
Jeszcze jedna sprawa - 186 już jest strasznie zapchane - jeżdzę z Bitwy Warszawskiej, to wiem. Po drugie, 186 i 404 ma pętlę na Tarchominie, więc na Nowodwory trzeba się jeszcze przesiadać. Niby parę minut, ale czasami denerwuje.

ragozd

28.12.2005 09:30

Cala idea zmian to wlasnie przesiadanie sie. Nie da sie zrobic komunikacji by dowlone dwa punkty w miescie byly polaczone jedna linia.
W czasie gdy zapchane jest 186, to akurat 404 jezdzi. wiec moze warto sie przesiac? A wtedy przesiadka z 186 na linie jadace na Nowodwory to przewaznie mniej niz 2 minuty.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl