Forum › Białołęka
# mieszkaniec_ 23.01.2019 08:27 |
|
Wygląda mi to na idealne miejsce na zieleń... dużo zieleni.
|
drugastrona 23.01.2019 10:18 |
|
Co może powstać na terenie, nad którym rozciągają się kable linii energetycznej? Tylko coś niskiego/płaskiego. Najlepiej jakiś mini park czy skwer. Parking to zły pomysł, bo kto i po co miałby tam parkować, skoro w samej galerii jest wielki parking?
|
# grzesiek 23.01.2019 10:29 |
|
a ja tam kiedyś widziałem lisa :)
|
# Klyjent 23.01.2019 12:54 |
|
Parking zewnętrzny.
Każda moja wizyta autem w galerii łączy się z błądzeniem po parkingu podziemnym a po zakupach, szukaniu auta. na parkingu zewnętrznym nie byłoby takiego problemu. |
# GGG 23.01.2019 16:28 |
|
#Klyjent napisał(a) 23.01.2019 12:54 Żal mi Ciebie.Może przesiądź się do autobusu.Chociaż zapewne tu też miałbyś problemy z trafieniem do przystanku....Parking zewnętrzny. Każda moja wizyta autem w galerii łączy się z błądzeniem po parkingu podziemnym a po zakupach, szukaniu auta. na parkingu zewnętrznym nie byłoby takiego problemu. |
# tysz klejent 23.01.2019 17:20 |
|
Wysiadasz z samochodu, wyjmujesz worek z piaskiem, robisz dziurkę w worku, zarzucasz na plecy i idziesz na zakupy. Wracasz po swoich śladach zbierając piasek. .... A cały parking jest oznaczony kolorami( dla analfabetów) i literko-cyframi dla wykształciuchów.
|
# BDM 23.01.2019 22:03 |
|
A nawet więcej: parking jest wyposażony w system rejestrujący miejsce Twojego samochodu i pozwalający go odnaleźć - wystarczy podać numer rejestracyjny pojazdu.
A co do meritum - oto kolejny artykuł o wyssanym z palca problemie, którego "rozwiązaniem" ma być zepsucie tego co nikomu normalnemu nie przeszkadza. Ok, może wydeptany kawałek można by zmienić w chodnik, ale tak na prawdę to należało by zapytać zarząd Galerii po jaką cholerę w godzinach porannych mają zamknięte główne wejście? Jakby było normalnie otwarte to nikt by przez trawnik nie szedł do wejścia bocznego i nie było by żadnego problemu. |
# GTC 24.01.2019 20:39 |
|
Parking naziemny byłby dobry. Dobrze byłoby też zorganizować jakiś cywilizowany bazarek, gdzie można byłoby kupić świeże owoce i warzywa, bo te w Carrefour to lipa.
|
# jankub 26.01.2019 20:01 |
|
Przebywanie pod liniami wysokiego napięcia jest bardzo szkodliwe.
Ta linia powinna już dawno zniknąć z krajobrazu Białołęki. Ktoś nie rozumie, że Białołęka już nie jest podwarszawską wsią |
# amina 03.02.2019 10:30 |
|
#Klyjent napisał(a) 23.01.2019 12:54 Przeciez w galerii jest system wyszukiwania auta. wystarczy wpisac nr rejestracjiParking zewnętrzny. Każda moja wizyta autem w galerii łączy się z błądzeniem po parkingu podziemnym a po zakupach, szukaniu auta. na parkingu zewnętrznym nie byłoby takiego problemu. |
# Era 04.02.2019 18:29 |
|
Oby nie parking, za to piękne nasadzenia byłyby idealne.
|
Pani Wiosna 24.05.2019 23:25 |
|
Dzięki Wiośnie, każda Polka i Polak do 26 roku życia będą mogli bezpłatnie podróżować po Unii Europejskiej. #wiosna #wiosnabiedronia #KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.