Forum › Białołęka
# Waea 07.05.2019 13:12 |
|
Co za bezsens. Juz teraz trudno wsiąść do 2 w godzinach szczytu a co dopiero jak ja przedłuża.
|
# bez sensu 07.05.2019 14:11 |
|
Ucieszy się z tego paru nawiedzonych ideologów tramwaju oraz kilku ogłupiałych mieszkańców tych najdalszych osiedli, którzy sadzą, ze będą mieli lepiej. W większości nie będą! Ale cóż, nie liczy się rozsądek, tylko propaganda sukcesu, prawda Panie Prezydencie Trzaskowski?
|
drugastrona 08.05.2019 09:37 |
|
Im szybciej nastąpi armagedon, tym szybciej urzędnicy się zorientują, że tutaj naprawdę trzeba poprowadzić trzecią linię metra.
|
599 08.05.2019 10:24 |
|
hello
|
# mieszkaniec_ 09.05.2019 10:20 |
|
Czy ja dobrze rozumiem, że nowy odcinek Światowida nie będzie maił skrzyżowania z Modlińską? Bo w tekście mowa tylko o "Przebudowane zostaną skrzyżowania z Dzierzgońską, Leśnej Polanki i Dionizosa"...
|
okreg 09.05.2019 11:31 |
|
dobry dzien
|
# max 10.05.2019 12:13 |
|
#Waea napisał(a) 07.05.2019 13:12 Ludzie z dalszych osiedli Białołeki też chcą jakoś dojechać. Platforma zaś powiedziała jasno , nie będzie rozszerzać funkcjonalności miasta o dalsze dzielnice , chcą skupiać wszystko w centrum tzn. cały rozwój. PIS był za rozszerzaniem infrastruktury Warszawy, ale ludzie wybrali jak wybrali.Co za bezsens. Juz teraz trudno wsiąść do 2 w godzinach szczytu a co dopiero jak ja przedłuża. |
Pani Wiosna 24.05.2019 20:41 |
|
Dzięki Wiośnie dostaniesz się do lekarza specjalisty najdłużej w ciągu miesiąca, a nie jak obecnie trzeba czekać rok czy dwa lata... #wiosnabiedronia $KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.