REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Wypadanie włosów sposoby

# SKIR

25.08.2020 11:02

Mam spory problem z wypadaniem włosów i zastanawiam sie jakie metody mogą na to pomóc... Czy macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na wypadające włosy?

# Frelke

25.08.2020 13:18

Badania przede wszystkim. Ferrytyna i żelazo. B12. Wazne czy bierze sie jakies leki? Np u mnie my metforminir masakrycznie mi wypadaly. Zwiekszylam suolementacje magnezu b12 i komplex b12 na wlosy. Wcierka medimed od agnieszki dziala cuda.
Zauwazylam u siebie (fryzjerka potwirdzila) ze jsk dlugi czas nie obcinam koncowek to wlosy silniej wypadaja przy slabszych cebulkach. Dobrze jest obciac z 3 cm.
Jeśli chciałabyś wprowadzić specjalistyczne kosmetyki, polecam serię Delpos: http://www.delpos.pl
Może nie jest to najtańsza seria kosmetyków ale dobrze wpływa na stan czupryny.

# Asiek

08.11.2021 13:32

Problemem może być niedobór żelaza, warto zrobić badania czy nie masz za mało tego pierwiastka, w razie czego ja zamawiam sobie fajnie przyswajalne żelazo https://www.phamily.pl/produkt/sideral-forte,18.html i moje wyniki wróciły do normy, a miała spory niedobór.

REKLAMA

# bronka

12.11.2021 13:23

Po koronie moje włosy znacząco zaczęły wypadać, coraz więcej zostawało ich na szczotce. Postanowiłam łykać witaminy, lepiej się odżywiać i zainwestować w serum Hair cure na porost włosów. To były dobre kroki bo przez regularne stosowanie włosy zaczęły odrastać i lepiej wyglądać.

# Daga

04.12.2021 21:26

Proponuje kupić sobie Olejek Hasna ,znakomicie odżywia , odbudowuje włosy, zapobiega ich wypadaniu. Naturalny, dla mnie ratunek dla włosów
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni