Forum › Białołęka
wstyd być Polakiem(wyjątkowo bez rymów)
# piotrek 01.02.2007 22:25 |
|
wstydzę się niezmiernie, iż moja przynależność to pochodzenie- nazywana przez niektórych POLSKĄ.
Kula w łeb...jak w Katyniu dla nich. Bandytyzm ostatnich sześćdziesięciu kilku lat, a w szczególności ostatnich kilkunastu to dla mnie zmanię coś co inni określają Polską. Kula w łeb...jak w Katyniu dla nich. Politykierzy wraz z urzędolami plus klechy w swoich gabinetach siedzą pod godłem-orłem, teraz znowu w koronie niwecząc wiele lat starań prawdziwych Polaków. Kula w łeb...jak w Katyniu dla nich. Niesamowitą mafią jest mafia rządząca w Polsce, 40 baniek na świątynię opatrzności, z zusu jeszcze do tego,a tu 2000 dzieciaków z nowotworami nie wiadomo czy będzie miało opiekę, to juz za 4 częśc tego co daje zus. a klechy milczą... Kula w łeb...jak w Katyniu dla nich. Najgorsze jest to, że ludzie stąd i zza granicy nazywają tych bandytów Polakami. [regulamin] Polaków, nazywajcie ich jak chcecie, tylko proszę nie utożsamiać tych bandytów z Polską. Nie poradzę nic niestety na głupotę ludków wierzących w oszustwa i na ciemnogród, ale wara od godła, słów typu Polska, wiara, godność, bóg, honor i ojczyzna. Skoro tak dzisiaj wygląda Polska i normą jest, że najgorsze q..wy i przestępcy są nazywani Polakami, to: 1. Nie nazywać ich Polakami lub 2. Nie chcę być Polakiem P.S. nie odpisuję na żadną z odpowiedzi w tym temacie, o ile się pojawią. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 02.02.2007 09:41 |
|
Na baszte wlazwlszy ( ...a coz to za slowo ! ) chrobry kniaz
Zawolal po łacinie: Druzyno ! Swoje szaty wez I przybadz na dziedziniec ! I zbiegl sie wnet kniaziowy dwor I zleglo sie rycerstwo A kazdy wielki niby tur I kazdy twarz mial czerstwa Z gory spojrzawszy na nich kniaz Rzekl tonem zatroskanym: ''Najstarsza z moich licznych cor Dojrzala dzis, nad ranem....'' Dojrzala !? Kogo !? Ryknal dwor, Brzeknely miecze w piesciach Nikogo, smutno odparl kniaz Dojrzala ... do zamescia. Piotruniu... |
Matka_Sławka_z_Gdańska 02.02.2007 09:48 |
|
Errata.
Jest: wlazwlszy Powinno byc: wlazlwszy Wiedzialy Matka, ze sie zaplataja pod palcami chcac byc bardziej solska niz nalezy.... ha, ha, ha ! Poprawcie to sobie. A moze Krzys, tak chetnie zmieniajacy ostatnio nasze teksty, bylby uprzejmy i poprawil edytorem ? Krzysku ? Bylbys... ? |
# clio 03.02.2007 11:35 |
|
piotrusiu twoja epidrama jest typowa dla maluczkich
zazdrosnych któży ogladajac dziennik krzyczą: [regulamin] patrzcie na tych złodziei i oszustów znowu kradną miliony! a ja to tylko w pracy mogę [regulamin] papier do drukarki. gdzie tu jest sprawiedliwość!!! |
Matka_Sławka_z_Gdańska 03.02.2007 15:48 |
|
coz ... kradniesz papier ?
Sluchaj, no nie udawaj, ze nie wiesz, dlaczego w tutejszych lazaretach noworodek dostaja dwa klapsy od konowala odbierajacego porod ? Hm ? Pierwszego dostaje, zeby scierwo zassalo powietrze... A drugiego dostaje, zeby oddalo poloznej zegarek. Ha, ha, ha... ale co to za klaps od absolwenta uczelni, ktory serwuje ludziom pavulon !? Powiedz sam ? Zatem nic dziwnego, ze nie pamietasz za dobrze tej chwili, gdy ci na dzien dobry [regulamin] ! Dwa razy, w tym raz slusznie. I wlasnie dlatego jestes zlodziejem. Rozumiesz, prawda? |
Matka_Sławka_z_Gdańska 05.02.2007 10:50 |
|
Ha, ha, ha ... no pięknie... [ regulamin ] ...pięknie !
|
# Caps Lock+ 15.02.2007 11:32 |
|
Świątynia wyleczy (sic!!)
Widać opatrzność czuwa nad d... . Dlatego żyje Miller ,państwo kaczyńscy, giertych itp |
# ja 19.04.2007 15:54 |
|
wstyd
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.