REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

W jakim sklepie w Warszawie są raty na agd

# milla

15.04.2016 08:58

Bo bylam w kilku i nie ma darmowych rat a ja nie mam kasy na to aby kupić za gotówkę :( Czy gdzieś jeszcze są jakieś darmowe raty?

# relle

15.04.2016 11:04

Byłaś moze w rtv Euro agd? Tam na bank są darmowe raty na sprzęty bo jakiś czas temu kupowałam nowe meble do kuchni i wymieniałam trochę agd i tam właśnie dostałam takie raty. Moga Ci tam zaproponować ubezpieczenie ale w przeciwieństwie do innych sklepów jest ono dobrowolne. Ilość rat z tego co widziałam to zależy od danego sprzętu. Czasami jest to 10 rat a czasami 50 rat.
Kiedyś faktycznie było więcej darmowych rat w sklepach. Obecnie już z tym trudno ale cóż zrobić? ;)

# britta

28.06.2016 07:27

Ja jakis czas temu kupowałam sprzęt w Euro. Na początku planowałam wprawdzie kupić za normalną kaskę ale coś mnie przypiliło i musiałam kupic sprzęcik duzo wczesniej co było poza moim zasięgiem finnansowym :D
Na początku broniłam się przed ratami ale tak jak pisałam już musiałm je wziąc. Rozejrzałam sie, kilka osób poleciło mi Euro i tam wzięłam. I nie jest to takie złe. Co miesiąc równa rata. Na pewno łatwiej jest spłacać sprzęt niż w przypadku brania sprzętu za gotówke.

REKLAMA

Lucjana

08.03.2017 13:28

Ja też polecam sklep ero agd. Sama u nich często kupuję, mniejsze lub większe produkty agd. A do tego koleżanka podsunęła mi stronę z bonami do nich https://blip.pl/rtv-euro-agd/ dzięki czemu mogę jeszcze więcej zaoszczędzić. Ostatnio kupowałam zmywarkę u nich i trzeba przyznać, że w sumie zapłaciłam taką cenę jak za zmywarkę używaną. A w większości sklepów nadal są darmowe raty ale musi być ich określona ilość, a do tego zawsze doliczają ubezpieczenia i inne takie.

# wikor0m

08.03.2017 15:42

Ciekawe propozycje sklepów internetowych na najwyższym poziomie !
------
http://www.wynajemautolawety.pl
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl