REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Ucieczka przed smogiem

# Galaretka

02.03.2017 01:28

Gdzie z Warszawy uciekać przed smogiem.

# Godzillunia

02.03.2017 04:16

Dobre pytanie. Nie ma co liczyć na to, że szybko rozejdzie się smog. Na wiosnę może będzie trochę lepiej, ale przyjdzie jesień i znowu wzrośnie zanieczyszczenie powietrza. Najlepiej, to będzie pewnie wyprowadzić się nad morze. W Trójmieście jest czyste powietrze i można znaleźć ładne mieszkanie. Zobacz mieszkania e Wrzeszczu https://www.eurostyl.com.pl/ Scena Apartamenty dewelopera Euro Styl to kameralny budynek zaprojektowany w duchu modernizmu, który znajduje się w gdańskiej dzielnicy Wrzeszcz przy ulicy Szymanowskiego 12.

# onion

03.03.2017 13:39

to nie ma co uciekać, tylko trzeba walczyć o to, żeby nam drzewa przestali wycinać... bo jak i one zniknął to ja nie wiem czym my będziemy oddychać ;/ dobrze, że idzie już wiosna to sytuacja sie zmieni ale nie mozemy zapomnieć, że stan powietrza wpływa też na naszą skórę, ostatnio gadałam o tym własnie z pania z paradizzo jak byłam na masażu, że normalnie dramat jest... i żeby doprowadzić się do porządku po takiej zimie to też trzeba czasu

REKLAMA

ludwisiaMisia

28.07.2017 18:29, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 28.07.2017 18:30

warto zaopatrzyć się w oczyszczacz powietrza , który np jest zaopatrzony w specjalny filtr , który zatrzymuje składniki smogu . Ja mam oczyszczacz powietrza z sharpa a dokładniej jest to KcD 40EuW , zakupiony na GoodAir.pl https://goodair.pl , osobiście bardzo sklep polecam . Selekcja najwyższej klasy urządzeń ;)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni