REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

TORT

# aaaa

11.02.2003 15:04

Cześć!!! Czy ktoś z was może wie, gdzie jest jakaś dobra cukiernia u nas na Tarchominie? Zbliżają się urodzinki mego mężusia i chciałabym kupić jakiś dobry tort. Jedyna cukiernia jaką znam mieści się w CHTargówek. Z góry dziękuję!!

# Tom

11.02.2003 15:13

Za przedszkolem Smerf to chyba jest Świderska bardo dobre torciki jak lubisz nie bardzo słodkie to polecam "ze zbitką śmietką".

japa

11.02.2003 15:15

Chociaż nie na Tarchominie, ale dobra i sprawdzona cukiernia mieści się na ul. Zakopiańskiej. Wyroby godne podniebienia.

REKLAMA

# martyna

11.02.2003 15:23

A ja, ponieważ nie lubię klasycznych kremowo-ciężkich tortów, polecam "The Cheescake Shop" koło Leader Price'a. Spory wybór różnych fajnych, lekkich ciast i torcików - przeważnie serowo-jakichś. Każdą imprezę rodzinną opędzam tymi ciastami i wszystkim bardzo smakuje.

# jot

11.02.2003 15:32

tylko pączki mają obok Leader P fatalne, powinni zmienić dostawcę.

# Basia

12.02.2003 09:03

Popieram Martynę. W "The Cheescake Shop" torty są super.

REKLAMA

# Ellka

09.01.2020 12:46

Też właśnie ostatnio szukałam u nas jakiejś cukierni, ale wybór jest mały i jakoś żadna mnie nie przekonała. Myślę, czy nie spróbować zamówić czegoś z cukierni online, na przykład http://e-torty.pl/torty-warszawa . Próbowałyście może takiego wariantu?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą