REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Szybkie pożyczki - opinie

hhalina90

20.04.2016 10:38

Korzystaliście kiedyś z szybkich pożyczek "chwilówek"? Co sądzicie o takich pożyczkach?

# Kufel

10.05.2016 11:23

Chyba lepiej pytać o takie sprawy u specjalistów doradców finansowych, aby samemu się nie przejechać. Polecam http://1doradca.pl nie raz pomógł mi jeśli chodziło o odpowiedni wybór banku czy konkretnej pożyczki.

Lucjana

10.05.2016 11:34

Jestem przeciwna przede wszystkim dlatego, ze nie uśmiecha mi się wizja podawania moich danych osobowych na prawo i lewo. Swoje usługi finansowe ograniczam do posiadania bezpłatnego konta indywidualnego w banku pocztowym http://tnij.org/rj23e86 i karty kredytowej z symbolicznym limitem 500 złotych. Dzięki temu udaje mi się uniknąć spierali kredytowej i utrzymać płynność finansową.

REKLAMA

# davvvv

19.06.2017 15:06

Parę tygodni temu brałem pożyczkę od parabanku przez stronę odpowiedniapozyczka.pl i poszło okej. Udało się spłacić bez niespodzianek. Z resztą nawet jakbym miał jakieś opóźnienie to nie odbiło by się to jakimiś dużymi karami. Pieniędzy potrzebowałem na końcówkę miesiąca, bo niestety do wypłaty został tydzień a ja już prawie konto wyzerowałem...Błąd w obliczeniach ;-)

# Majka01

19.06.2017 23:45

Korzystałam kilka razy- czasem pojawi się jakiś nieprzewidziany wydatek i to jedna z szybszych i prostszych opcji, by pożyczyć gotówkę... Ostatnio trafiłam na SMS365 i jestem zadowolona, że wybrałam ich serwis- ekspresowo udzielają chwilówek bez zbędnych formalności. Spłaciłam wszystko w ustalonym terminie- ekstra.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni