REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

szkolenia w Warszawie

# glaca

18.10.2019 10:38

Chcę napisać o szkoleniu kadry menagerskiej jaki ostatnio przeszedłem w Horart Horeca Academy Poland mieszczącej się w Warszawie ul. Ratuszowa 11 jest to jedno z najlepszych szkoleń jakie przeszedłem w życiu nie wiem jak oni to robią ale potrafią dotrzeć do każdego słuchacza, znakomita kadra i dobry przekaz jest to szkolenie obok którego nie można przejść obojętnie każdy kto pracuje w branży powinien zgłosić się na Ratuszową celem pogłębienia swojej wiedzy a ten kto nie pracuje a chciałby się czegoś nauczyć powinien również tam iść zdobywać wiedze

# łozowski

18.10.2019 10:41

Zgadzam się z przedmówcą kiedyś i ja odbyłem szkolenie w tej uczelni i naprawdę miło to wspominam pamiętam iż mieli szeroki pakiet szkoleniowy i konkurencyjne ceny

# Bartekk90

31.12.2019 09:21

Ja za to byłem na szkoleniach prowadzonych przez Kancelarię IODO (Szkolenie na Inspektora Danych Osobowych) Zyskałem nowy zawód i pracę, bo można z nimi po szkoleniu zawiązać współprac, polecam :) Więcej informacji jest na stronie: kancelariaiodo.pl

REKLAMA

# ewakrol

21.04.2022 11:23

Autoryzowane szkolenia Microsoft oraz autorskie szkolenia z programowania, software assurance, zarządzania projektami, grafiki cyfrowej i innych technologii to oferta firmy https://integral-tech.pl oferującej szkolenia informatyczne.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni