Forum › Warszawa
szkolenia w Warszawie
# glaca 18.10.2019 10:38 |
|
Chcę napisać o szkoleniu kadry menagerskiej jaki ostatnio przeszedłem w Horart Horeca Academy Poland mieszczącej się w Warszawie ul. Ratuszowa 11 jest to jedno z najlepszych szkoleń jakie przeszedłem w życiu nie wiem jak oni to robią ale potrafią dotrzeć do każdego słuchacza, znakomita kadra i dobry przekaz jest to szkolenie obok którego nie można przejść obojętnie każdy kto pracuje w branży powinien zgłosić się na Ratuszową celem pogłębienia swojej wiedzy a ten kto nie pracuje a chciałby się czegoś nauczyć powinien również tam iść zdobywać wiedze
|
# łozowski 18.10.2019 10:41 |
|
Zgadzam się z przedmówcą kiedyś i ja odbyłem szkolenie w tej uczelni i naprawdę miło to wspominam pamiętam iż mieli szeroki pakiet szkoleniowy i konkurencyjne ceny
|
# Bartekk90 31.12.2019 09:21 |
|
Ja za to byłem na szkoleniach prowadzonych przez Kancelarię IODO (Szkolenie na Inspektora Danych Osobowych) Zyskałem nowy zawód i pracę, bo można z nimi po szkoleniu zawiązać współprac, polecam :) Więcej informacji jest na stronie: kancelariaiodo.pl
|
# ewakrol 21.04.2022 11:23 |
|
Autoryzowane szkolenia Microsoft oraz autorskie szkolenia z programowania, software assurance, zarządzania projektami, grafiki cyfrowej i innych technologii to oferta firmy https://integral-tech.pl oferującej szkolenia informatyczne.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.