Forum › Białołęka
Szanowny Ks Tadeusz
# Darek 15.01.2006 00:29 |
|
Czy nie doprowadza Was do szału długotrwałe oczekiwanie na błogosławieństwo na zakończenie mszy, które spowodowane jest wylewaniem ogłoszeń parafialnych w postaci kazania przez proboszcza - ks Tadeusza?? Pozdrawiam
|
# ateista 15.01.2006 09:43 |
|
Nie... bo mam to w d**e i nie chodzę do kościoła
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 15.01.2006 10:37 |
|
A w jaki sposob nie przyjales go w tym roku ?
Czy udawales, ze nie ma Cie w domu i siedziales, jak mysz pod miotla przy zgaszonych swiatlach, w wucecie, aby przeczekac obchod ? Czy tez wyszedles, na mroz, by powrocic ciemna noca ? Nawalony ? A moze...dales mu do zrozumienia glosnym zachowaniem, ze jestes w srodku, ze slyszysz, jak sie nerwowo dobija po pieniadze i z satysfakcja patrzyles przez lufcik, jak rozczarowany i wsciekly odchodzi ze swoja kartoteka, calujac klamke na odchodne ? Sznytu odprawie dodaloby, gdybys otworzyl, wyszedl do niego ''na klatke'' w haftowanym fartuszku albo w samej halce, z lapami umorusanymi ciastem na racuszki z jablkiem i powiedzial : Pana nie ma domu... I cmoknal podmalowanymi ustami powietrze obok jego policzka... tak, zeby sie rozmazac i zeby od tego cmokasa sexi iskry polecialyby prosto w oko judasza sasiednich drzwi. Bo sasiadki ''lubieja'' takie momenty . Tak, dziewczeta ? A'propos haftowania.... Darku, czy nie rozwazales, aby wyjsc na czczo ( ... tak, aby ewentualny skurcz znudzenia nie byl przepelniony trescia. Natomiast gluche odbicie zintrpretowane zostanie jako wyraz emocjonalnych zmagan doznanych w trakcie rytualu i z pewnoscia ujdzie przy niewyraznym, posobotnim belkocie, towarzyszacym przekazywaniu znaku. W czystej formie... Badz zatem spokojny... ) wyjdz troche pozniej z domu i zajdz na sam koniec imprezy ? Tak tuz przed koncem. Pocwicz, moze pomoze ? |
# ateista 15.01.2006 15:40 |
|
Od kiedy mieszkam na Białołęce nie widziałem tutaj żadnego księdza po kolen... znaczy po komorniczej dziesięcinie w moim bloku. A nawet gdyby był, to został by potraktowany przeze mnie jak natrętny świadek Jehowy przez katolika.
|
# emil 15.01.2006 17:12 |
|
"matka" ty jak zwykle pierdolisz jak żul po jagodziance. a tak na marginesie-krytyka boli co?fajnie usunąć to co nie pasuje.
|
# testo 15.01.2006 18:06 |
|
Kolenda-prowadzona w biegu ,z jedną myślą ile uda się wyszarpać, co daje ? Jedna i druga strona zadowolenie ma w tym na ile sie udało tę drugą stronę...
Msza prowadzona z myślą że zarobię na ogłoszeniach jest jeszcze bardziej żałosną .Cóż ma do powiedzenia w takich sytuacjach katolik ? Tyle co chory może z siebie wyrzucić krytyki do chirurga -przed operacją . Świat ,to nie kraina tylko rajskich ptaków ! Może przyszedłby Tadeusz w ciagu roku ,tak normalnie ipowiedział :wiem że potrzebujesz proszę ,wpadły mi dodatkowe ,taka fucha... |
# antymarginalia 15.01.2006 20:16 |
|
A u Was był już po pieniądze funkcjonariusz kościelny? Tak? A ile dostał ? Wpisujcie, co łaska ...
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 15.01.2006 21:19 |
|
- poranek 13 stycznia 2005 roku. Cieszy Nas, ze pamietasz, milo, ze wspominasz...
|
# Marian 16.01.2006 20:35 |
|
Teraz, na zawsze i do następnego maila. Enter
|
# clio 18.01.2006 14:43 |
|
czerwony alert!!!!!!Matka_Sławusia wykryto znaczne ilości bakterii kałowych w przełyku i otworze gębowym.zalecane: nie robić z gęby dupy
|
# ixi 29.01.2006 18:50 |
|
Jakie wy głupoty piszecie zastanówcie się a poźniej piszcie
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.