REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Sylwester 2015

# sabina

21.10.2015 19:12

Gdzie w tym roku polecacie Sylwestra? Mam ochotę wybrać się na jakiś zorganizowany wyjazd.

kajlo88

21.10.2015 19:45

Impreza z Party Camp w Łebie zapowiada się ciekawie. Tu możesz kliknąć, żeby znaleźć szczegóły - http://www.rezerwacje.partycamp.pl/g26/GP4-KSTE. W tym roku imprezę nakręca ekipa z Warsaw Shore! Będzie się działo!

# ziomek22

31.10.2015 13:51

Polecam tą stronkę: http://sylwestrowy.pl/. Jest wiele ciekawych ofert z noclegami, może uda ci się coś znaleźć. :)

REKLAMA

# elo

19.11.2015 12:14

Może warto pomyśleć już o Sylwestrze! Fajne oferty można znaleźć w ofercie Party Camp.http://www.rezerwacje.partycamp.pl/g25/GP4-KSTE Wpisując kod GP4-KSTE można dostać 50zł zniżki! Zapraszam! Świetna zabawa i rewelacyjni ludzie!

daga39

19.11.2015 12:33

A wybieracie się na rynek w tym roku? J anie mam sprecyzowanych planów, a zawsze chciałam zobaczyć jak to jest być na takiej masowej imprezie.

# livka

04.12.2015 20:54

Hotel Primavera z Jastrzębiej Góry przygotował ciekawą propozycję. Sylwestra dla rodzin z dziećmi. Rodzice mogą szaleć na balu w stylu lat 20, a dzieci wraz z animatorami będą bawić się na imprezie przeznaczonej specjalnie dla nich. Oczywiście rodzicie będą mieli możliwość odwiedzania i doglądania swoich pociech. Potrawy z różnych stron świata, dobra muzyka oraz wiele atrakcji. Coś mi się wydaje, że to będzie niezapomniana noc.

REKLAMA

ktooosiek

19.12.2015 21:26

Tradycyjnie, w domku, w doborowym towarzystwie ;)
Będzie Pan Tadeusz, Soplica, Sobieski :P
A tak poważnie, dwa razy byłam na imprezie tańczonej, sylwestrowej. Myślałam, że będzie super, hiper, mega, a właściwie było nudnawo :) Wiem, że sporo osób uważa domówki za nudziarstwo, ale jak się siedzi z fajnymi ludźmi, to niczego więcej nie potrzeba. Nawet Ibisz w Polsacie nie jest w stanie popsuć takiej imprezy :P
Wyjazdy do hoteli są za drogie, stanowczo. No i bukowanie terminów rok czy pół roku wcześniej to wariactwo :)

Igawawka

23.12.2015 14:17

Ja mam tez problem i nie wiem co robic w tym roku na sylwka, zawsze jest taki problem, ale zawsze sie gdzies wychodzi, nie mam zamiaru w taki dzien siedziec przed telewizorem i sie nudzic w domu. Choc tez z drugiesj strony nie mam jakiegos szczegolnego parcia na to zeby koniecznie gdzies isc.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025