Forum › Bemowo
# burmistrz 24.12.2018 19:53 |
|
Wszystko ładnie pięknie. Na to są pieniądze a przejście dla pieszych na skrzyżowaniu ul: lazurowa z dywizjonu 303 ma od roku wytarte pasy na jezdni i piesi są mało widoczni. Cy musi ktoś zginąć żeby cwaniaczki z ratusza wzięli się do pracy? Przed wyborami mulatek z ratusza obiecywał złote góry jak wygra a odmalowywanie pasów ich przerasta. Mam sam kupić farbę i w nocy malować?
|
# nickk 25.12.2018 09:50 |
|
Zgadzam sie tam sa potrzebne swiatla, a dwa to nie ma nawet chodnika nie mowiac o sciezce rowerowej na CALYM odcinku od ul Kocjana do Gorczewskiej, z jednej strony bloto na wsyokosi ul NArwik i z drugiej strony bloto to jest bardzo zaniedbany fragment, jezdnia z dziurami no masakra..
|
# Lukasz321a 25.12.2018 10:00 |
|
Strasznie mnie irytuje marnowanie pieniędzyna na ścieżki dla darmozjadów...
|
# Wwa 25.12.2018 20:36 |
|
Darmozjadem może jesteś ty ,ja pracuję w Warszawie płacę podatki (mieszkam całe życie w Warszawie ) to jeżdżę po ścieżkach za które płacę jak wiele innych ludzi .
|
# Orto Graff 26.12.2018 01:05 |
|
#nickk, nie pisz po pijanemu bo bełkoczesz i robisz błędy.
|
# Michal80 26.12.2018 12:48 |
|
@Lukasz321a
Strasznie irytują mnie roszczeniowi pseudo-kierowcy, terroryzujący od lat całe miasto. Dobrze, że to się kończy. |
# Marian 26.12.2018 22:15 |
|
A ile dróg zbudował tem pseudo dyrektor ZDM? Dlaczego na tej ścieżce tak pusto? Widać niepotrzebnie wydane pieniądze. Korki ani tłok w autobusach nie zmalały.
|
# Usta Mariana, cyraneczki śpiew 26.12.2018 22:34 |
|
Marianie, na tej drodze jest pusto z dwóch powodów - jest zimno, a droga jest całkiem nowa. Gdy przed ośmioma laty otwartą Aleję Obrońców Grodna to też przez pierwszych kilka tygodni była pusta, tak że bywali nawet kpiarze poddający w wątpliość sens wybudowania trasy z trzypasmowymi jezdniami. A teraz tam prez kilka godzin dziennie stoi korek.
|
# Lukasz321a 27.12.2018 10:14 |
|
#Wwa napisał(a) 25.12.2018 20:36 Darmozjadem może jesteś ty ,ja pracuję w Warszawie płacę podatki (mieszkam całe życie w Warszawie ) to jeżdżę po ścieżkach za które płacę jak wiele innych ludzi . To są 2 kołowe roszczeniowe, nieubezpieczone, blokujące ruch DARMOZJADY nie płacące na swoją infrastrukturę. Pieniądze powinny pójść na to co miastu jest najbardziej potrzebne czyli piętrowe parkingi oraz rozbudowę komunikacji miejskiej.* *Nie mam na myśli marnowania pieniędzy na tramwaje, |
# usta mulata 28.12.2018 10:53 |
|
#burmistrz napisał(a) 24.12.2018 19:53 Wszystko ładnie pięknie. Na to są pieniądze a przejście dla pieszych na skrzyżowaniu ul: lazurowa z dywizjonu 303 ma od roku wytarte pasy na jezdni i piesi są mało widoczni. Cy musi ktoś zginąć żeby cwaniaczki z ratusza wzięli się do pracy? Przed wyborami mulatek z ratusza obiecywał złote góry jak wygra a odmalowywanie pasów ich przerasta. Mam sam kupić farbę i w nocy malować? Dokładnie. Udają że nie widza a jak ktoś zginie to wtedy się obudzą albo tuż przed wyborami |
# qvertz 29.12.2018 06:35 |
|
A kiedy w końcu zwężenie Połczyńskiej do dwóch pasków w jedną stronę? Należy przecież uspokajać ruch samochodowy.
|
# chrzescijanin tańczy 02.01.2019 16:12 |
|
#qvertz napisał(a) 29.12.2018 06:35 A kiedy w końcu zwężenie Połczyńskiej do dwóch pasków w jedną stronę? Należy przecież uspokajać ruch samochodowy. dobrze wieśniaka z robyga niech im jezdzą pod oknami i kopcą. Warssssafka booookiem wyjdzie he he! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.