REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Studiowanie administracji

# Kazi

23.01.2020 03:00

czy warto dziś studiować administrację?

# Miruna

23.01.2020 03:14

To zależy co kto lubi. Na pewno praca w administracji po studiach daje spore możliwości w administracji państwowej, czy samorządowej. Najlepiej to wiedza młodzi ludzie, którzy jeszcze w liceum angażowali się np w jakieŚ projekty samorządowe. Dla mnie bardzo ciekawe okazały się studia na https://vizja.pl/

# KrzychuE

25.01.2020 16:36

Ja raczej nie widzę się w administracji. Nie wybrałabym takiego kierunku. Za to od lat interesuję się grafiką i właśnie udało mi się zgłosić do rekrutacji na darmowe, dotowane z funduszy UE studia na Akademii Humanistyczni Ekonomicznej w Łodzi. Od lutego ruszają nowe projekty. Można studiować też zarządzanie, pedagogikę, informatykę, filologię...

REKLAMA

# Dobka

20.03.2020 19:34

Pewnie że warto, studia zawsze warto zrobić. A administracja to ciekawy kierunek ja studiuję prawo na Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej, gdybym się nie dostała na prawo to szłabym na administrację. Szczeghólnie że sporo wykładowców tych samych, przedmioty też się powtarzają

# Mirra

04.06.2020 10:07

Dobka Ty studiujesz prawo czy prawo w zarządzaniu przedsiębiorstwem? Bo znalazłam coś takiego: https://vizja.pl/studia-wyzsze/prawo-w-zarzadzaniu-przedsiebiorstwem,ws60.html i też ciekawie brzmi. W końcu to nie ogólne studia tylko jakaś już specjalizacja i ukierunkowanie.

# Dobka

02.07.2020 17:49

Prawo, studia jednolite 5-letnie dziennie. Z tego co wiem to administracja jest tylko 3-letnia (tzn. licencjat)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025