REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Strój na Halloween dla dziecka

# KamliaMorka

30.10.2015 12:04

Mój synek ma w ten weekend w szkole bal przebierańców. Czy wiecie http://supermamy.limango.pl/pomoz-dziecku-stworzyc-stroj-na-halloween? Myślałam o kostiumie kościotrupa albo clowna? Macie pomysł, jak go wykonać?

# malgoska123

21.01.2016 20:11

Ja teraz na bal karnawałowy kupiłam dzieciakom stroje ze sklepu http://dladzieciaczka.pl/ super sklep i duży wybór najróżniejszych zabawek i artykułów dla dzieci

hugonTT

23.01.2016 14:49

Malgoska, dzięki za linka.
Ja dziś cztery godziny siedziałem i wertowałem przeróżne sklepy w poszukiwaniu stroju dla córci.
I w sumie i tak niczego nie wybrałem. Albo brak rozmiaru, albo cena taka, że mózg staje, a jeszcze nie zwariowałem do tego stopnia, żeby 200zł wydawać właściwie na raz, bez gwarancji, że w tym samym roku mi ktoś to kupi... Nie mam niestety zdolności krawieckich, żeby samemu szyć "wymarzoną sukienkę, taką jaka ma Elsa" :) Na przyszłość, będę chyba pół roku wcześniej szukał kreacji :P

REKLAMA

# Anka66

30.10.2017 13:32

Bardzo fajny przepis na halloweenowy strój dla dziecka ostatnio znalazłam tutaj: przepisnaszycie.pl/stroj-na-halloween/. To jest przepis na uszycie stroju dyni. Chyba też uszyję mojemu dziecku, bo wydaje się w miarę prosty, a jutro moja córeczka wybiera się na przyjęcie z okazji Halloween, więc będzie jak znalazł :)

# syfiassta reklama

30.10.2017 13:53

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom..- ,. ,, ,, ,,
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni