Forum › Warszawa
sklepy dla dzieci
# mikara 09.08.2017 11:20 |
|
Gdzie najczęściej kupujecie ubrania dla swoich pociech? Wiadomo, zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości no i żeby nie kosztowały fortuny :)
|
# elizzka 09.08.2017 12:24 |
|
Chętnie podepnę się do tematu. Córeczka ma dopiero 2 miesiące. Do tej pory kupowałam ciuszki używane na allegro ale jednak wolę kupować jej coś nowego. Co polecacie ?
|
# bennia 09.08.2017 12:40 |
|
Mogę pochwalić jakość ubranek w 5.10.15. Ubieram tam syna już od kilku lat i jeszcze nigdy nie zdarzyło się by na przykład po praniu ubrania się rozciągnęły czy popruły a tak bywało gdy kupowałam w innych miejscach.
|
# jakucka 09.08.2017 13:01 |
|
To fakt, 5 10 15 ma fajne ubranka. Ja z reguły czekam na wyprzedaże, które i tak mam wrażenie pojawiają się bardzo często :)
|
PannaMaple 09.08.2017 13:57 |
|
Chyba lepiej je w internecie zamawiać. A najlepiej używane w dobrym stanie.
|
# martynag 09.08.2017 14:56 |
|
Właśnie przed chwilą odebrałam paczkę od kuriera z 5.10.15. Skorzystałam z wyprzedaży i obkupiłam dzieci na kilka dobrych miesiecy :)
|
# TolaMaj 27.08.2017 13:38 |
|
No to świetną opcją będzie dla Ciebie sklep internetowy https://www.ubierajdziecko.pl gdzie znajdziesz ubranka dla dziewczynek i chłopców oraz mnostwo dodatków. Jeżeli chodzi o jakość to posiadają one odpowiednie licencje Disney także masz pewność, że będą odpowiednio wykonane.
|
# szmata szeptana 28.08.2017 10:25 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować. |
# mira23 22.10.2020 10:40 |
|
w sklepie tosia mają super promocje, ostatnio kupiliśmy cały zestaw fotelik, wózek i kilka gadżetów, polecam
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.