REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Sklepy dla dzieci online

# terrle

23.05.2017 09:11

Gdzie zazwyczaj kupujecie ubranka dla dzieciaków? online czy offlinowo? no i pytanie jakiej marki ciuchy warto kupować, tak żeby po dwóch praniach nie były powyciągane i wyblakłe?

# katarzynnka

24.05.2017 14:21

ja zazwyczaj online szukam polskich marek, dobrej bawełny o odpowiedniej gramaturze no i cena żeby była przystepna :) jesli chodzi o promocje i dobre ceny to 5-10-15 ma bardzo sporo przecen i wyprzedaży, dlatego warto śledzić ich sklep, czasami idzie wtyhaczć coś super

serdick

24.05.2017 21:26

Jest pełno takich sklepów jednak ja wolę przed zakupem przymierzyć synkowi jego przyszłe ubranka!

REKLAMA

# asanka

25.05.2017 14:26

serdick niby tak ale z dójką nie wyobrazam sobie łażenia po sklepach :D a tak to na zalando czy na 5-10-15 zamawiam i jak nie pasują to odsyłam i nie ma problemu :) o wiele wygodniejsze :D jedyne co to w smyku już nie kupuję bo strasznie się naciełam dwa razy na kurtkach

# cukierek

26.05.2017 15:46

a to prawda że lepiej przymierzyć niż potem odsyłać, ja również wolę stacjonarnie :) u mnie głównie 5-10-15 smyk i czasami h&m sporo rzeczy mam po starszaku :) zawsze to taniej :)

# tysia

29.05.2017 11:06

nie kupuje online bo też wolę przymierzać, mam niedaleko 5-10-15 więc tam najczęściej robię zakupy. do tego h&M no i mama sporo nam przywozi z second handów i to dobrych marek :) więc oszczędzamy trochę na tym.

REKLAMA

# MatkaWolka

21.12.2017 11:36

z braku czasu najczęśniej porównywarki, z ubrankami jest gorzej, chociaż też bywa i tak, ale zabawki zawsze przez internet. Ostatnio upolowane na święta http://ceneo.pl/oferty/misie-szumisie w promocji :)

# przykre to,

21.12.2017 12:35

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' ..

Klaudia17

06.12.2018 15:21, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 11.12.2018 11:43

online, nawet zwykły HM. Teraz wybór jest ogromny, wszytsko znajdziesz
http://ratanland.pl/24-stoly-ogrodowe-drewniane.html

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą