REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Salon kosmetyczny Newlooks opinie

śmieja

27.10.2019 20:01

Potrzebuję opinii o salonie kosmetycznym NEWLOOK's w Warszawie na Gałczyńskiego. Bardzo dziękuję za każdą pomoc.

# Anita W

27.10.2019 20:05

Salon godny polecenia, jeden z lepszych jakie znajdziesz w mieście. Wykonywałam tam parę zabiegów, cena jest dość standardowa, ale o wiele większy komfort jakbym miała porównać.

# Marttaa

03.11.2019 17:18

Chodzę tam regularnie, dlatego, że mam do niego jakieś 2 minuty drogi, ale szczerze polecam. miła i profesjonalna obsługa, zabiegi niezmiennie wysokiej jakości.

REKLAMA

Xayah

03.11.2019 18:39

Dla mnie szczerze super, jest wszystko czego oczekuję od salonu kosmetycznego, w ofercie są wszystkie najważniejsze zabiegi kosmetyczne, wiec na pewno znajdziesz cos dla sb

śmieja

09.11.2019 21:24

Dzięki za odzew, pytałam, ponieważ niedługo się wybieram z polecenia koleżanki i chciałam się tylko upewnić, że wybrałam odpowiednie miejsce. Chętnie jeszcze przeczytam więcej opinii.

# anastasssia

09.11.2019 22:00

opłacone trolle pracują nawet w weekend.
Dobry zakład nie potrzebuje takiej nachalnej reklamy na darmowym zresztą portalu!!!!!!!
Nie polecam tego salonu, nic specjalnego a ceny kosmos

REKLAMA

# Katarzyna1

10.11.2019 01:03

Dla mnie dobry salon, często odwiedzam po okresie wakacyjnym kiedy skóra dostaje przebarwień od słońca A ceny są normalne jak na salon w takiej lokalizacji

# EwelinaLlll

10.11.2019 19:50

w newlooks miałam robioną fale akustyczną przeciw cellulitowi. poszłam tam z polecenia. zabieg był skuteczny, redukcja na zadowalającym mnie poziomie. ja polecam.

# Gość656

17.11.2019 11:31

Bardzo dużo zabiegów kosmetycznych można wykonywać samodzielnie w domu. Wystarczy kupić różnego rodzaju sprzęty do mizoterapii igłowej, https://mimari.com.pl/pl/c/Nici-liftingujace-PDO/159 i inne tego typu urządzenia i akcesoria. Można na tym sporo zaoszczędzić.

REKLAMA

# E.Ochocka

30.11.2019 18:40

Do newlooks chodziłam na terapię manualną przy leczeniu zerwania mięśnia dwugłowego, nie wiem jak wyglądają zabiegi kosmetyczne ale rehabilitacja była bardzo dobra i przede wszystkim dla mnie skuteczna.

Baręda

01.12.2019 15:22

Mam dobrą opinię. Miałam zabieg mezoterapii igłowej i efekt jak najbardziej skuteczny. Sprzęt i warunki odpowiednie i super podejście pań prowadzących. Co prawda tylko jednorazowa wizyta, ale byłam bardzo zadowolona.

# oberen

01.12.2019 16:56

super, wspaniale, cudownie.
Dobry salon nie potrzebuje takiej szma..cianej reklamy, paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług. Nie polecam .

REKLAMA

śmieja

02.12.2019 18:36

Zadałam pytanie i dostałam odpowiedź, ja jestem wdzięczna za odzew..

# Daria

27.11.2020 13:35

Salon Tina w Warszawie przy wspólnej to prawdziwa historia. Blisko 30 lat działalności super miejsce dla wszystkich kobiet, gdzie można skorzystać z usług fryzjera i kosmetyczki.

zewi

22.01.2024 14:30

Szczerze polecam https://dorozka-napoleona.pl/sprzet-w-salonie-kosmetycznym/ dobry wybór.

REKLAMA

bof

21.05.2024 11:45

Zobacz http://www.intedu.pl/jakie-zabiegi-najczesciej-wykonuje-kosmetyczka/ naprawdę warto.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA