REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Remont bez stresu :) Ekipa Remontowa z W-wy na 6+

# Wiktor Nilski

17.01.2018 14:03

ja polecam firmę ProjektRS sam na własnej skórze ich sprawdziłem na mieszkaniu 85m2 i powiem że opinie które o nich czytałem potwierdziły się w 100% :D dla zainteresowanych podaje tel 882 772 715
ujęła mnie szczególnie opinia :
. W czerwcu robiliśmy remont łazienki i ubikacji - były już strasznie zdewastowane Ursynów wielka płyta. Jako, że nie jesteśmy nadziani kasą, to nasze pierwsze założenie było zrobić te pomieszczenia porządnie i od zera. Miałem gotowy projekt, został wybór ekipy a to było trudne zadanie. Mam kilku znajomych, którzy robią remonty, ale się nie zdecydowałem. Po znajomości wychodzi taniej, ale w perspektywie czasu często drożej. Do kontaktu z Projek RS i Radkiem zachęciły mnie pozytywne komentarze. Telefon i umówiliśmy się na spotkanie. Wstępne oględziny i okazało się, że wszystko da się zrobić. Ni z tego ni z owego Radek zadał pytanie: "A jak bardzo upieracie się z tym, aby w tym pomieszczeniu była toaleta a tutaj prysznic- macie mało miejsca a ja zrobił bym prysznic tu, gdzie jest teraz toaleta- aż się prosi" Rozwiązanie problemu zagospodarowania małej przestrzeni, z którym długo się borykałem, przyszło ot tak od Radka... Zrobiliśmy nowy projekt i nową wycenę, było trochę kulturalnej i rzeczowej negocjacji, po której ustaliliśmy wspólnie uczciwą cenę usługi. W umówionym terminie przybyli wykonawcy - Wojtek i Paweł. Obaj zamiast papierosa za uchem mieli ołówki, Rozpoczął się remont trwający 2,5 tyg. czyli o parę dni krócej niż szacowaliśmy. Jeśli miałbym wypunktować zalety ekipy, to: 1: Pomysłowość- panowie rozwiązali mi problem z miejscem 2: Punktualność- codziennie 9"00 dzwonek do drzwi 3: Nie pijący i nie palący 4: Kultura osobista 5: Konkretne ustalenia: Jako, że pełniłem rolę zaopatrzeniowca- dostawałem listę, na której nie było nic na wyrost a po wykonaniu pracy nie zostawał nadmiar materiałów 6: Zaradność: Budynek był z wielkiej płyty i płatał rozmaite psikusy, np: przy skuwaniu podłogi było zwarcie... przyczyna- kable w podłodze :D Takich problemów było bez liku i na wszystkie znalazło się rozwiązanie. 7: Nie marudzili, w stylu: tego się nie da zrobić, to będzie więcej kosztować itp: Chciałem mieć fazowane krawędzie na płytkach- słyszę od Wojtka: nie ma problemu, to dobry wybór (fazowanie krawędzi jest bardzo pracochłonne) 8: Czystość: codziennie po skończeniu pracy- posprzątane i pozamiatane 9: Co najważniejsze- ten 2 osobowy skład potrafił wszystko zrobić, więc nie musiałem korzystać dodatkowo z usług glazurnika, hydraulika, elektryka itp: 10: Dokładność: powiedzenie "nikt z tego strzelał nie będzie" nie wchodziło tu w grę 11: Uczciwość: gdy musiałem podjąć decyzję co do jakiegoś rozwiązania- rada Wojtka była zawsze nakierowana na trwałość i funkcjonalność a nie łatwość wykonania Dziękuję i polecam

# wy7272

25.03.2018 16:40

jakby ktoś szukał porządnej baterii mosiężnej to mogę polecić www.armaret.pl

# Kasik.Masorteks

26.03.2018 11:41

syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE.

REKLAMA

# hirekk

27.09.2019 20:40

W realizacjach fit out specjalizuje się na pewno Total Sec . Tutaj https://totalsec.pl jest na nich namiar. Jeśli remontujecie biuro, to warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem. Można w ten sposób zyskać sporo czasu. Jedna firma wykonuje wszystkie prace, więc taki remont przebiega sprawnie.

Ketyob

22.06.2020 11:18, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 22.06.2020 11:19

Ja raczej wykonuje sam zawsze remonty. Kluczem jest korzystanie z produktów od profesjonalistów, aby praca była samą przyjemnością. Takimi specjalistami z pewnością sąhttps://decolux.com.pl/product-category/grunt/

# Zosia333

20.09.2021 11:59

A wiecie może jak zaoszczędzić na remoncie kuchni? Jeśli nie- zajrzyjcie koniecznie http://cennikremontow.pl/jak-oszczedzic-na-remoncie-kuchni-5-sposobow-na-budzetowy-remont-kuchni/ :) Fajnych kilka rad :)

REKLAMA

taurgq

07.11.2021 20:30

Miałem ostatnio remont w swoim mieszkaniu. Poradziłem sobie bez fachowców, jedynie z pomocą szwagra. Wymienialiśmy starą podłogę na najnowszej generacji panele winylowe moduleo. Zamówiliśmy je ze strony https://podlogi24.net kupowałem od nich już nie raz i jestem zadowolony.

inpo

25.04.2024 12:33

Skorzystałem http://trucktruck.pl/czym-jest-sufit-napinany/ polecam.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą