Forum › Bemowo
PRYWATNA SZKOŁA PODSTAWOWA GAUDEAMUS
Piotrowska 02.11.2016 16:57 |
|
Prywatna szkoła podstawowa w Warszawie GAUDEAMUS zaprasza rodziców do zapisania swoich pociech na listę uczniów naszej szkoły!
W ofercie: szkoła dwujęzyczna Warszawa szkoły integracyjne Warszawa Więcej informacji znajdą Państwo na tej stronie: http://szkola-gaudeamus.pl/ Adres: Bemowo - ul. Lazurowa 67 01-314 Warszawa Telefon: 666 079 305 E-mail: bemowo@szkola-gaudeamus.pl Józefosław - ul. Ogrodowa 20 B 05-500 Józefosław (Piaseczno) Telefon: 690 999 126 E-mail: jezefoslaw@szkola-gaudeamus.pl |
# arek_ch 26.02.2017 21:01 |
|
Moja córka uczęszcza do Niepublicznej Szkoły Podstawowej im. Wiktorii Wiedeńskiej w Wilanowie i zarówno z poziomu nauczania, jak i z podejścia nauczycieli do ucznia jestem bardzo zadowolony.
|
# sad 27.02.2017 09:58 |
|
spam, spam
|
# Małgo 04.09.2022 22:20 |
|
Szkołą o tyle dobra, że czuję, ze jest najlepsza jeśli chodzi o nauczania języków, to kim będą moje dzieci zadecydują same w przyszłości, ale chce, żeby miały absolutnie podstawowe umiejętności w dzisiejszym świecie - czyli potrafiły władać co najmniej 2 jezykami, bo szczerze? Nie wyobrażam sobie, żeby chiały zostać w Polsce, przy tym co się dzieje...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.