REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Poszukuję sprawdzonej firmy

Olena

27.01.2004 09:16

organizującej "zielone szkoły". Może znacie jakąś? Obawiam się, ze jeśli rodzice nie znajdą żadnej oferty to klasa mojej pociechy pojedzie na krótką, drogą i niekoniecznie ciekawą wycieczkę :(

# nicka

27.01.2004 12:58

W klasie mojego dziecka wychowawca sam organizuje zielone szkoły i bardzo dobrze mu to wychodzi, dzieciaki wracają zadowolone. Rodzice też sobie chwalą taką formę, bo płaci się mniej więcej tyle samo co u wyspecjalizowanych firm, ale nie ma tu sztywnych ram programowych, tylko można rzucić własny pomysl na urozmaicenie wycieczki. Polecam. Jeśli nauczyciel jest rozsądny i pomysłowy, to może mu coś takiego zaproponować.

Olena

27.01.2004 14:50

Gdyby wychowawca mojego dziecka był skłonny do tak daleko posuniętej własnej inwencji nie poruszałabym tego tematu
Niestety, od pierwszych słów na ten temat widac, że jakikolwiek wyjazd bedzie bo - niestety - musi być i nawet dwudniowa wycieczka to jest juz poświęcenie godne co najmniej pamiatkowej tablicy w alei zasłuzonych...

REKLAMA

# nicka

28.01.2004 11:12

Fakt, nie kazdego stać na choc odrobine pomysłu nie mówiąc już o chęciach do zrobienia czegokolwiek.

# Duśka

28.01.2004 14:01

Jutro dam ci namiar na bardzo fajną firmę. Moja córka była z nimi w zeszłym roku na zielonej szkole. Dziewczynki wróciły zakochane w panu przewodniku, chłopcy zachwyceni atrakcjami. Plan dostosowują do oczekiwań rodziców, mają folder z proponowanymi wycieczkami i przykładowym programem. Dzieciaki nie spedzają całego czasu na lataniu po muzeach, a jednocześnia dużo zwiedzają i uczą się, jest też czas na pobyt na świeżym powietrzu. Wszystkie wróciły zadowolone, uśmiechnięte i dłuuugą chwilę żegnały sie z pilotem wycieczki. Koszty też były do przyjęcia, własny autokar, który z nimi zostaje i wozi na miejscu, a potem nim wracają. Duśka

# xyz

28.01.2004 14:16

Poszukaj w necie szkoły w miejscowości SIDZINA k/Zakopanego.
Jes to szkoła prowadząca tylko zielone szkoły.
Córka była i było "zajefajnie" jak się wyraziła.

REKLAMA

Olena

28.01.2004 21:39

Duśka - będę wdzięczna
xyz - znalazłam, niestety mają miejsca dopiero w 2005 . Musi być w takim razie "zajefajna"

# byłynauczyciel

28.01.2004 21:47

MYślę Oleno,że nauczyciej jest często warunkowany postawą rodziców. W mojej krótkiej karierze nauczycielskiej zdarzyło mi spotkać kilku bardzo roszczeniowych i egzekwujących. I musiałem dużo pracy poświęcić, by postawić ich do pionu. Trochę tracili na tym uczniowie, bo chęć robienia czegokolwiek zanika wtedy szybko. Z drugiej strony bywali i tacy rodzice, z którymi wspólpraca potrafiła skompensować nawet niskie zarobki i dać mi poczucie uczestniczenia w czymś twórczym i wartościowym.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA